divendres, 20 d’octubre del 2017

Primera Posada, la millor moda per nadó a les Terres de l'Ebre


Bé, ja estem de nou instal·lats a Reus i l’hora de emprendre de nou el blog, que últimament tinc més descuidat que mai, i és que ja se sap: un nadó t’ocupa gran part del dia i de la nit...
El primer post d’aquest “nou curs” el dedico a una botiga que m’encanta, de la qual fa dies que volia escriure, i que malauradament pels reusencs i afortunadament per la gent de les Terres de l’Ebre, es troba a Amposta. Avui escric de Primera Posada, la botiga més bonica d’aquesta zona especialitzada en puericultura, mobles i decoració infantil i moda pel nadó.

L’estreta vinculació que tinc amb la zona del Delta de l’Ebre fa que m’hi desplaci sovint, i així tinc la possibilitat de descobrir les seves propostes comercials i gastronòmiques que, com podeu anar veient, són molt interessants. Des de que vaig descobrir aquesta botiga, uns mesos abans de que neixes la Mar, en vaig quedar encantadíssima, no només per la seva oferta, diferent, original i escollida amb molt de gust, sinó pel magnífic tracte de la seva propietària, la Mercè Masià Gil, un encant de debò! Us podria dir que des d'abans d'entrar a la botiga la primera vegada ja en sóc clienta i fan, i la Mar, ja té una bona selecció de les seves cosetes al seu armari. I és que tot és moníssim!




Aquest comerç situat al C/Madrid, 9 d’Amposta, va néixer fa més de 30 anys com a botiga de decoració per la llar, especialitzada principalment en la confecció de cortines, complements de la llar i habitacions infantils i, no és fins fa 4 anys que van decidir incorporar roba de nadó a mode d’experiment, i la veritat és que aquesta prova va funcionar molt bé, tant que ara, aquesta ha esdevingut la part més rellevant d’aquest comerç.
Van començar amb dues de les marques referents en el món de la moda de nadó: Petit Oh! i Floc Baby, i ara, ja són moltes les maques que s’hi han anat incorporant, algunes d’elles de caràcter internacional, oferint moda des dels 0 als 8 anys. La Mercè busca un estil diferent, peces originals, dolces i especials, però també pràctiques, estiloses i de la millor qualitat, i us asseguro que ho aconsegueix!



Algunes de les maques que podem trobar A Primera Posada a més de Petit Oh! i Floc Baby, Baby Clic, Laranjinha, Tommy Hilfiger, Elfi e Fate, Message in the Bottle, Paloma de la O o iDO i, les internacionals Minymo, Bla Bla Bla, Nopoies Kids i Play Up, d’aquesta última destacar un molt bon producte qualitat-preu.



Aquesta temporada  han sigut molt nombroses les incorporacions amb puericultura tan de marques com de productes, sempre seguint la filosofia d’oferir un producte diferent i de qualitat, el que la majoria de mares busquem per als nostres nadons.
En quan a complements, jocs i puericultura en general hi trobarem els originals i divertits mossegadors, bossetes, tovalloletes, portaxumets i pitets de Ual·la...



les trones i mobiliari auxiliar d’estil nòrdic de Childwood o les suaus muselines Aden + Anais, 





i destacar el tèxtil infantil de la marca holandesa Koeka, amb un estil i uns teixits deliciosos. 




A les que s’han unit recentment les joguines molones de A Little Lovely Company, els complements de bany de Luma i el colorits biberons de Twistshake i, a les que s’hi afeguiran molt properament les cadiretes de passeig de Baby Home, una clara candidata a ser la possible cadira de la Mar en un futur pròxim...



Com us he dit són varies les peces de roba que la Mar té d’aquesta botiga, algunes d’elles ja les he anat compartint a través de les xarxes socials, però aprofito aquest post per ensenyar-vos les últimes adquisicions-regals, per aquest hivern que se que us encantaran tan com a mi!



El vestit del color de moda, el mostassa, de Message in the Bottle.



Un conjunt fashion de debò: amb print animal i color cru, amb cinta pel cabell i un abriguet peludet que és lo màs! de iDO



I dos cucades de conjunts de Paloma de la O que són una il·lusió: un més pràctic amb body, culot i jaqueta en tonalitats roses i print floral



I l’altre, el look que li hem escollit per anar de boda aquest dissabte, de topet amb tons grisos, finet i elegant. 

No em direu que no és tot una il·lusió!


I perquè no us quedeu amb les ganes, us he de dir en exclusiva que d’aquí molt poc podrem fer les nostres compres en aquest comerç des de casa, sense haver de desplaçar-nos a Amposta ja que molt aviat obriran botiga online, però crec que jo em quedaré amb l’opció de visitar a la Mercè, descobrir les noves cosetes de primera mà i passar una estona molt agradable. Un autèntic plaer comprar en comerços com aquest, de veritat!  

Si voleu estar al cas de totes les novetats i propostes d'aquest comerç heu de seguir el seu compte d'Instagram @primera_posada_puericultura, us encantarà! 


Segueix-me a


instagramfacebooktwitterlovin

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada