dimarts, 18 d’octubre del 2016

La nova Nineta de Reus


Tinc moltes cosetes pendents de compartir, i ja fa dies que no publico... però no podia esperar més per compartir el post de la nova Nineta de Reus!
Fa un temps vaig escriure un post dedicat a aquesta cadena de moda per a dona a raó de l’obertura d’una de les seves botigues a Tarragona. Aquesta botiga malauradament va tancar i ara, des del passat 5 de setembre tenim l’oportunitat de gaudir-ne d’una altra a Reus. 




Com ja va vaig explicar, al capdamunt d’aquest projecte hi ha la Raquel Rios, fundadora de de marca, i que junt amb el seu company Carlos segueixen de ben a prop a totes les Ninetas escampades per la península ibèrica: Catarroja, Torrente, Ontinyent, Alicant, Sabadell, Murcia, Gandía, Barakaldo, Albacete i la de Reus.


Situat en ple centre de Reus, al C. Galanes 16, trobem Nineta, regentada per la simpatiquíssima vallenca Tati Martinez que després de treballar en diversos comerços durant molt de temps, ha decidit perseguir el seu somni obrint el seu propi negoci deixant molt endarrere i sacrificant molt, fins i tot posposant la seva lluna de mel!




Nineta és una botiga super encantadora, amb un ambient molt, molt dolç: colors pastels, una decoració molt cuidada, flors i elements vegetals, i les insígnies que no falten en cap de les seves botiges: el divan, la bicicleta pintada i el paper pintat de marcs de quadres que decoren algunes de les parets. Tot molt vintage, molt romàtinc i molt chic i sobretot molt femení, tant la decoració, com la seva proposta de moda.






Vaig tenir el plaer d’assistir a la inauguració que va tenir lloc el passat 9 de setembre (si, ja fa uns quants dies...) i vaig retrobar-me amb la Raquel i el Carlos de Nineta i vaig poder conèixer a la Tati que desprenia emoció per tot arreu! Vaig donar un cop d’ull ràpid a la botiga, però sabia que el millor era anar-hi un altre dia amb més calma, per conèixer les seves propostes més a fons, i així ho vaig fer.












He de dir que la inauguració va ser un èxit, però el shooting improvisat que vam fer dies després, va ser genial i l’havia de compartir amb vosaltres!!! Vaig tornar a Nineta acompanyada de la Susana, qui ja s’està convertint en una super col·laboradora d’aquest blog, sempre disposada a acompanyar-me a tots els saraus. Vam passar un matí genial, coneixent la col·lecció, provant-nos diferents peces de roba, parlant i rient!



Pel que fa a les seves propostes, podem trobar peces tan de festa com del dia a dia amb una qualitat i un disseny pensades per a dones que busquen peces amb certa personalitat, per a diferents ocasions, de diferents estils i preus, de marques nacionals, gran part de Catalunya, com Maggy Sweet, Marú Atelier, à Bicyclette i moltes altres.



Les tendències més rellevants per aquesta temporada són les flors i el denim, que continua com un clar protagonista.
Segueix la pota de gall i el combinat en blanc i negre, dos clàssics que no passen de moda.
I com a colors destacats: els bàsics blanc, negre i blaumarí, molt de rosa, vermells i marrons i sobretot estampats florals i ètnics.




I per últim destacar el One Size, uns pantalons texans elàstic d’una sola talla que s’adapta perfectament per a les que estem entre una talla 36 a una 42, i que a més són molt confortables. Són en forma de pitillo i estan disponibles en varis colors i de 3 tipus: original, up i doble up, per posar-ho tot al seu lloc.



Queda pendent un altra visita, aquesta amb compra, que segur que cau! És molt difícil resistir-se als encants de Nineta...


Segueix-me a


instagramfacebooktwitterlovin

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada