dimecres, 6 de juliol del 2016

La moda de bany de l'Amill


Els primers dies d’estiu és quan rescatem la roba de bany d’aquella caixa guardada des de l’octubre de l’any anterior i descobrim que aquell biquini que tan ens agradava té totes les gomes passades, l’adquisició de l’any passat ja no ens hi cap, o aquell que era tan "molon"...està totalment demode... i és just ara que arriba l’hora de pensar en una renovació, en estrenar nou modelat de bany! 

Si encara no teniu escollit el vestit de bany per aquesta temporada, el post d’avui segur que us vindrà genial.

Per escriure el post d’avui vaig fer una visita Amill Llenceria (C/Monterols, 11) un de comerços més emblemàtics de Reus especialitzats en cotilleria i llenceria per conèixer de primera mà les tendències en moda de bany d’aquest estiu. L’Anna Amill, qui porta actualment el timó d’aquest establiment amb més de 100 anys d’història a la ciutat, em va obrir les portes de casa seva per ensenyar-me les seves propostes per aquest estiu i introduir-me en el món, no tan senzill com ens pensem, de la roba de bany.



Una de les marques insígnia que trobem a Amill Llenceria és Andres Sardà, per a mi, una de les marques més significatives en moda de bany que amb el seu estil sobri, elegant i els teixits i acabats de gran qualitat, marca tendència cada temporada. Aquesta temprada la marca segueix apostant per la sobrietat, els bàsics llisos i  la ratlla típica amb combinacions bicromàtiques. Trobem també el patró halter, típic d’Andrés Sardà, un disseny que esvelta més a la persona; i també el bandó. En quan a colors aquesta temporada trobarem dissenys en kakis, grisos, el típic blaumarí i vermells.





Els banyadors, una peça de roba que ja és habitual trobar cada temprada a aquesta cotilleria, aquest any sembla ser que guanyarà més protagonisme i Andres Sardà, aposta per l’escot en samarreta amb reforç a la zona del pit, amb prints estampats i de ratlles.




Una de les altres marques que trobem a Amill és Prima Donna, una marca de cotilleria especialitzada en talles grans i copes especials (C,D,E,F,G) amb molt reforç per a l’esquena. Aquesta marca dissenya la seva proposta de bany en la gran majoria de les copes, que a més, moltes estan pensades per dur sense tirants.

Prima Donna aposta per colors més vistosos, tipus fluor, que anomena “Candy Crash” on tenim roses, blaus, verds en dissenys llisos, amb print floral o de quadrets. 



També trobarem una gamma més sèrie en prints animals, el monocolor en negre o kaki.






La marca Cherry Beach (l’antiga Intima Cherry que en cotilleria actualment és Variance) és la marca més juvenil que trobem a Amill. Aquesta marca aposta clarament pel bandó en diferents estampats i colors bastant en la línia de la seva proposta de cotilleria. La col·lecció d’aquesta temporada és d’estil més “surfero” i colors vistosos.





Al igual que Cherry Beach, la maca Ivette, coneguda per la cottileria de novia,  també ofereix una proposta d’estil juvenil i pel bandó, tot i que en la seva col·lecció trobem algunes propostes amb pints més tribals que aporten un toc més ètnic.



Pel que fa als banyadors, Ivette, aposta per l’estampat mariner, tot un clàssic, el cashmir, i l’estètica dels anys 70, amb fluors i estampats “pop”. 

Amill és un dels pocs comerços, sinó l’únic a la ciutat, que té molt en compte les necessitats de cada dona perquè se senti còmode en les seves experiències de bany, oferint un tipus de producte totalment adaptat a cada cos, tenint en compte les seves formes, les necessitats i l’estil de cada una. És per això que trobem, a part de la proposta més estàndard, un tipus de roba de bany més específica, amb unes característiques especials on el banyador n’és la peça clau, una peça que permet a la dona a partir de la mitjana edat sentir-se més còmode, això si, sense perdre l'estil!  
Banyadors negres combinas amb estampats: un clàssic de sempre, funcional i còmode. 

I una línia molt més específica que moldeja per estilitzar la figura, el que s'anomena "shaping". Són peces molt estructurades i amb molt bons acabats interiors



Ja veieu que l'oferta de l'Amill és molt àmplia, i n'hi ha per a tots els gustos, estils i edats. 
I vosaltres, ja teniu vestit de bany per aquest estiu?? 

Segueix-me a
instagramfacebooktwitterlovin

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada