dimarts, 28 de juny del 2016

5 tendències claus del Calçat Primavera-Estiu 2016 by Mallorquí Sabaters


Per segon anys consecuitiu, us porto les noves propostes en calçat de Mallorquí Sabaters, i les tendències d'aquesta temporada primavera-estiu 2016.  

Com ja us vaig explicar, Mallorquí Sabaters és una empresa familiar dedicada al calçat des de 1943, originaria de Valls que actualment compta amb varies botigues pròpies a Catalunya, dues de les quals, a Reus: una al Carrer Llovera, 24, i l’altra al Raval Jesús, 30. Mallorquí Sabaters ofereix un producte de qualitat, confortable i per a totes les edats, a uns preus molt competitius, seguint les tendències més actuals per tal de que la seva clientela pugui anar cada dia, a més de còmode, a la moda!

En aquesta sabateria trobem una selecció de models de marques com: Mustang, Marie Mare, Coolway, Xti o Refresh, Pitillos, 24 Horas, Fluchos, Skechers, Rieker, Pikolinos, Yokono, Porronet, Kangaroos o Ripossella, entre altres. I avui al blog us presento 5 tendències claus que marcaran la moda aquesta nova temporada pv16, perquè aneu fent la vostra wishlist de rebaixes...


1. COLORS METALITZATS


Són la tendència absoluta: una tendència que ja vam començar a veure l'any passat tan en roba com en complements i que està en ple auge! I com a gran protagoniste el color plata 






2. PALES CREUADES


En quant a disseny, trobarem moltes propostes que incorporen les dues tires creuades recollint el peu, estilitzant-lo. Es presenta en versions planes, de platafom o talons alts.







3. SNEAKERS

Les sabatilles d'esport, un tendència d'aquest hivern que ha seguit tenint un paper important durant aquesta primavera i que seguirà durant l'estiu. Com a protagonista: les sneakers en color blanc, amb estampats florals i amb sola de jute. 







4. TALÓ DE BLOC

Sabates amb un taló ample i gruixut. Un taló perfecte per a les BBC's (bodes, batejos i comunions). A més de ser tendència, són estilosos i molt més còmodes que un taló d'agulla. 





5. ELS ESCLOPS


Es recupera un tipus de calçat que havia quedat més oblidat durant els últims anys: els esclops





Fins aquí les tendències. Si voleu conèixer més de la seva proposta per aquest estiu haureu de passar-vos per alguna de les seves botiges. 
Jo després de fer neteja del meu sabater, aquestes idees m'han anat genials per acabar de pensar en noves adquisicions...i vosaltres, ja heu estrenat sabates aquest estiu, o us espereu a les rebaixes? 

Imatges cedides per Mallorquí Sabaters


Segueix-me a
instagramfacebooktwitterlovin

1 comentari:

  1. Molt complert! Fantstic per saber triar ara que s'apropen les rebaixes :-)

    ResponElimina