dimecres, 22 de juny del 2016

Sayan: un any, una nova col·lecció


Ja som estiu i les rebaixes a tocar! L’època de les BBC ja fa un parell de mesos que ha començat però segur que molts, encara en teniu alguna de pendent per als pròxims dies o mesos així que el post d’avui segur que us donarà idees per escollir el vostre look, aquelles que encara no el tingueu.

Aquest post el tenia pendent de fer bastants dies, i per fi...avui el puc publicar! Us presento la col·lecció per aquesta temporada primavera-estiu 2016 de Sayan: la botiga de roba per a dona especialitzada sobretot en roba per a esdeveniments. Sayan va obrir les seves portes l’any passat (en podeu llegir el post que en vaig escriure aquí), ubicada a la Plaça de les Basses, 8, amb accés pel C. Jesús i per C. de la Galera.



Sayan va voler celebrar el seu primer aniversari amb amics i clients, i alhora presentar de forma pública la nova col·lecció amb dissenys de Soledad Álvarez (dissenyadora i propietària de la marca) que va estar present en una desfilada que va tenir lloc  la pròpia botiga de Reus el passat mes de març, i a la qual vaig poder assistir i conèixer de primera mà les seves propostes, propostes molt interessants que podeu veure al post d’avui.






Personalment m’encanten els dissenys per la seva sobrietat que aporten una elegància natural als nostres looks. Aixó sumant l’originalitat en els colors i el caient i la vaporositat dels teixits. Serà per això que Sayan s’ha convertit en una de les meves primeres preferències a l'hora de buscar un vestit de festa.


Com ja ens té acostumada la Soledad Álvarez, en els seus dissenys trobem les peces monocolors, els pronunciats i originals escots a l’esquena, i els lluentons. A més dels cinturons extremats que combinen la tela del mateix colors que els vestits i les grans incrustacions en daurat. Però a més, en la col·lecció d’aquesta nova temporada, també trobem prints florals, geomètrics, i ratlles en blanc i negre.



Daurats i platejats: un clàssic que igual que el negre, no pot faltar en la proposta dels looks festius.



Colors "soft": roses, coralls i el color groc, un dels grans triunfadors d'aquesta temporada. 




El blau, principalment en dos tonalitats: un blau klein més enèrgic i una blau navy, més fosc, més sòbri. 



Alguns dels prints....


i per últim alguns dels escots...


Co ho veieu? A veure si la proposta de Sayan per aquesta temporada us agrada tan com a mi! 


Segueix-me a

instagramfacebooktwitterlovin

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada