dilluns, 18 de juliol del 2016

Sabates còmodes per als dos



Per al dia a dia és imprescindible portar el calçat ben còmode, i les noves adquisicions d’aquesta temporada han anat en aquest sentit: sabates que ens permeten caminar còmodament i córrer si cal, intentant anar a la moda, és clar...

Les meves van arribar en forma de regal d’aniversari: un mocassí, model Avery de la marca Geox. Una sabata de pell en color turquesa, un color molt femení, molt lleugera i amb la sola flexible de color blanc. Un calçat de qualitat, còmode, versàtil, d’estil contemporani, perfecte per restar importància a un look més formal o per donar personalitat a un look casual.


A més, com quasi tots els calçats d’aquesta marca, aquest model també té la sola perforada amb una membrana resistent, transpirable i repel·lent de l’aigua, que permet la regulació natural de la temperatura i la creació d’un microclima a l’interior de la sabata que deixa el peu sec durant tot el dia.


Quan busco un calçat còmode, sense dubte, una de les primeres referències que em ve al cap es la marca Geox, i no només perquè la marca ho digui, sinó perquè després de provar les seves sabates en puc donar fer de que és així, sumant-li també la seva qualitat i durabilitat que permet tenir sabates una temporada darrera l’altra. I ja sabeu que ara podeu trobar aquest i molts altres models de rebaixes a la botiga GEOX de Reus (C/Galera, 12)



I n’hi ha un altre que també ha estrenat sabates aquest estiu: les originals espardenyes de Paez. Si ja per si les espardenyes són un del calçat més clàssic, típic i tòpic de l’estiu, aquestes a més són molt còmodes, estiloses i ja s’han convertit en una icona internacional del life style.


La marca argentina Paez, fundada per 3 amics al 2006, ha sabut transformar un producte simple i tradicional, en un producte divertit i amb un toc diferent, utilitzant materials de qualitat i dissenys originals: els dibuixos, les trames i els colors.   


El model que vam escollir és un dels 7 disponibles de la col·lecció “Original Raw Essentials Sea”, espardenyes fabricades amb tela 100% de cotó combinat amb el jute i la goma EVA de la sola que a més, disposa d’una plantilla de cuir natural amb porus que garanteix una major absorció, i junt amb la goma reforçada de la part frontal, una major comoditat. 


Aquestes les vam adquiri a la històrica botiga especialitzada en moda per home Queralt (C/Monterols, 35) però podreu trobar aquesta firma en altres sabateries com a U-Casas (C/Carnisseries Velles, 2) o VAS (C/Jesús, 32), i segurament que en algun altre establiment de Reus i, sobretot per les zones de costa (Salou i Cambrils). Si busqueu un calçat còmode i chic, aprofiteu que ara les podeu aconseguir de rebaixes!




I aquí ens teniu amb sabates noves...




Segueix-me a
instagramfacebooktwitterlovin

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada