dimarts, 1 de setembre del 2015

INSTABODA

El passat cap de setmana vam tenir boda! La celebració va tenir lloc en un dels restaurants més emblemàtics i més especialitzats en banquets de les Terres de l’Ebre: El Delta Hotel. Sense dubte, per la meva opinió, un dels millors llocs on casar-se; per l’entorn, les instal·lacions, les seves immenses possibilitats, pel servei, però encara més, pel menjar. Casar-se en aquest restaurant és garantia d’èxit!
Per aquesta ocasió vaig escollir vestir-me amb un disseny de Soledad Álvarez, de la seva firma Sayan, que com sabeu, va obrir fa pocs mesos botiga a Reus. Buscava un vestit sobri i còmode, però elegant i diferent al mateix temps. I tal i com vaig dir, avui us el mostro, junt amb alguns detalls de la boda de la Begonya i el Francesc.  

Un vestit asimètric en color tabac, un marrón molt elegant, especial i diferent que combinava seda mate amb seda brillant, molt lleuger i còmode, senyit a la cintura amb un dels emplemàtics cinturons de la firma del mateix color amb detalls en color coure. La perxa no és la millor..., però el vestit és molt bonic!!!
 



Vaig obtar per un maquillatge a base de marrons i daurats, i un pentinat molt natural, que malauradament i gràcies a l'humitat va anar guanyant més naturalitat a mesura que passaven les hores...


I la bossa de mà: un saquet daurat amb incrustracions, portat de la India també de Sayan. Una adquisición d'ultima hora, que per l'estil, complementava molt bé el look. 



Alguns detalls del menú...



...la mariscada...tot un clàssic!



 ....el pastís de noces...boníssim!!!


 i els detalls per als invitats: "lacasitos per a ells, i un esmalt d'ungles per a elles, uns detalls molt originals 


I una petita mostra del bé que ens ho vam passar!!! 



-----------------------------------------------
Pots seguir L'Aparador de Reus a
  

2 comentaris: