divendres, 18 de setembre del 2015

Ca L'Eulalia, el millor restaurant del Serrallo

Tenia pendent escriure d'un restaurant, sense dubte, uns dels millors de la provincia: Ca L'Eulalia
Tot i que es tracta d'un restaurant situat al Serrallo de Tarragona, val a dir, que està molt freqüentat per gent de Reus. Ja sabem el que és bo...


Jo el vaig descobrir fa poc més d'un any i en vaig quedar encantada! Des d'aleshores, era evident que repetiriem. 
Fins a finals de setembre, Ca L'Eulalia, estava situat en un petit i modest local a segona línia de mar. Sincerament, un local massa modest i senzill que no anava massa acord amb la qualitat del producte, la presentació i elaboració dels plats, ni amb l'atenció al client, que sense dubte s'han de qualificar d'excel·lent. 
És un restaurant regentat per un matrimoni, l'Eulalia a la cuina i l'Oscar a la sala. L'Oscar era pescador, així que coneix el producte i sap apreciar-ne la qualitat, cosa que es veu reflexada a la seva oferta diaria. Fins ara, no disposaven de carta de plats, però si una àmplia carta de vins i caves. La seva oferta gastronòmica va en funció del producte fresc del dia, tot a base de peix i marisc, al que també s'afegeixen llegums, verdures i hortalises de temporada, tot d'una alta qualitat i presentat de forma exquisida, des de l'aperitiu fins a les postres. 

Amb l'Oscar, propietari de Ca L'Eulalia
Doncs bé, a la fi, a Ca L'Eulalia van decidir fer un pas endavant i traslladar-se, i el passat 8 de setembre, van inaugurar un nou local, molt més gran, més elegant i més propi de la cuina que ofereixen i del nivell del restaurant, situat a primera línia de mar, a la Plaça Bisbe Bonet, al Serrallo de Tarragona, on abans hi havia un altre restaurant, L'Onada. 


Vam assistir a la inauguració d'aquest nou local i vam poder ser testimonis d'aquest canvi cap a millor. La inauguració va ser tot un èxit: música en directe, un càtering de luxe, vi, cava, cocktails, i molta gent.  El local àmpli amb terrassa. Molt elegant, amb taules grans, estovalles blanques i tovallons brodats amb el nom del restaurant, i unes cadires tapissades de pell genials. 





Damunt de la barra: una original lluminària formada per diferents làmpares penjant d'unes politges, que junt amb altres detalls, formen un gest de complicitat cap a la vida marinera. 



Una gran vitrina per les copes, i una gran nevera arrebossada de vins i caves, separen el gran menjador, d'un reservat amb capacitat per unes 20-26 persones. 




Tots confiem en que aquest canvi a millor acompanyi les delicies i la bona cuina que aquest establiment solia oferir als seus comensals, però és clar que el millor serà comprovar-ho en primera persona ben aviat! 
Si no el coneixeu, reserveu-vos una data important per anar-lo a descobrir, realment val molt la pena. 

-----------------------------------------------
Pots seguir L'Aparador de Reus a


1 comentari:

  1. Fins ara un dels llocs de referència per a fer un bon àpat de peix. Esperem que el canvi de local faci que encara s'hi estigui millor!
    Com molt bé dous, Judith, els de Reus quan baixem al barri marítim, ho fem amb coneixement de causa ;-)
    Ptnts
    Dolça

    ResponElimina