dijous, 3 de juliol del 2014

ghd V sunset: colors paradisíacs, planxat impecable!

Avui us presento el meu super regal d’aniversari: Les genials planxes del cabell de la marca ghd. Si una cosa esta clara, és que aquest fabricant s’ha fet l’amo i senyor en quan aquest producte, creant fa ja uns quants anys les seves primeres planxes que van revolucionar el món de l’allisat. Havia tingut el plaer de provar-les, a perruqueries i a casa d’alguna amiga, i la veritat és que el resultat és impecable. No se si són o no les millors del mercat, el que si està clar és que van molt, molt, i molt bé, i us ho diu una que te el cabell molt arrissat....
Fins ara, jo en tenia unes que no anaven gens malament, de les primeres que van sortir de ceràmica, però es clar, ja tenien uns quants anyets i si les compares amb les de ghd, podríem dir que s’havien quedat desfasades, a més que ja començaven a estar bastant atrotinades. Així és doncs, que aquest any, i també com a regal d’aniversari van arribar les meves noves planxes.
Ghd crea anualment diferents col·leccions d’edició limitada, i aquesta temporada ha creat l’edició ghd bird of paradise, que inclou la styler (planxa) ghd V gold classic en dos exòtiques combinacions de colors en degradat: sunset i lagoon. Aquestes dues planxes, combinen plaques de ceràmica avançades de color negre amb un exterior de colors vibrants  inspirats en les sofisticades plomes i els colors tropicals vists en les passarel·les. El model Lagoon en degradat de verd a blau intens, i la Sunset, en tons porpres: de fúcsia a morat. Evidentment, les meves noves planxes són el model Sunset, és clar! A més, aquesta edició especial inclou una funda-estora tèrmica resistent al calor i una caixa de disseny, a joc amb les planxes.


Pel que fa a les planxes en sí, només canvien de les clàssiques “ghd V gold classic” en l’acabat exterior, per la resta són idèntiques: Incorporen unes plaques de ceràmica, titani i alumini per a no malmetre el cabell, que han assolit un alt grau de perfeccionament permetent pentinar i lliscar amb molta suavitat, i alhora aportant al nostre cabell un resultat ultra-brillant. A més, les plaques estan contornejades per crear fàcilment rinxols, bucles, ones i llisos perfectes, una gran versatilitat d’estils!





El cable es rotatori i molt llarg, de 2,7 m., cosa que proporciona una llibertat de moviment total mentre t’allises el cabell.  L’interruptor està a l’interior que fa que sigui més còmode i s’encén en uns 15 segons. A més té estat de suspensió: al cap de 30 minuts d’inactivitat s’apaga sola.





L’únic inconvenient de les plantxes ghd és el preu. Tot i saber que és un producte de qualitat i que a la llarga n’hi trauràs profit...no deix de ser un producte amb un preu força elevat...així doncs, el millor és que tinguis amics o familiars que te les regalin...com a mi! 

_____________________________________________

Pots seguir L'Aparador de Reus a

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada