dimarts, 23 d’abril del 2013

The Origin of Love


Hi va haver una temporada, no fa masses anys en la qual es va agafar el mal costum per Sant Jordi,  de substituir el llibre per algun altre regal, costum que més d'un segueix mantenint, però segur que no com en aquella època en que la gent regalava CD's en comptes de llibres. Malauradament això dels CD's està bastant tocat i enfonsat, però jo sóc d'aquelles persones que de tant en tant encara anem al Qui'k Reus, al Carrer Sant Joan a comprar-hi música. Un negoci encapçalat per Cori Garriga, una empresaria que ha sapigut sobreviure a una mala època, reinventant-se i adaptant-se a la nova demanda del mercat.  
Jo ja hi anava de ben petita, molts dies al sortir de l'escola, quan aquesta botiga especialitzada en música estava situada al Carrer Llovera, on sempre que hi anava, em deixaven escollir un disc i allí mateix el podia escoltar. Era brutal!
L'última adquisició que he fet va ser a finals de l'any passat, i us en parlo avui perquè el títol de l'àlbum és molt adient "The Origin of Love" de Mika. M'encanta Mika! Un pop enèrgic, alegre i ple de positivisme, present en totes les seves cançons. 
Us deixo amb el Single de "The Origin of Love". Pugeu els altaveus i gaudiu d'aquest origien de l'amor! 
Moltes felicitats a totes les Jordines i a tots els Jordis! i Feliç Sant Jordi a tots! 


 ______________________________________________________

Ara pots seguir L'Aparador de Reus per Facebook i Bloglovin'


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada