dilluns, 20 de febrer del 2012

L’Abans de Reus


Després d’un any anat al quiosc cada setmana, bé quasi cada setmana, per fi ja tenim completat i enquadernat L’Abans. Un regal de Reis força interessant.
Com vaig comentar fa alguns dies en un altra entrada aquí, no cal esperar els últims quinze dies per comprar els regals de Nadal, ho pots anar fent durant tot l’any. Un exemple és L’Abans, un llibre que s’ha comercialitzar per fascicles que s'anaven adquirint cada setmana als quioscs durant 50 setmanes i que recull fotografies del Reus dels nostres pares i avis, un Reus en blanc i negre.
L’Abans és un recull gràfic de Reus, del 1875 al 1975, de 824 pàgines i format elegant i majestuós que no pot faltar en cap prestatgeria de cap llar de la ciutat. Editat per l’editorial Efadós i coordinat pel CIMIR (Centre de la Imatge Mas Iglesias de Reus). Engloba vuit àmbits temàtics de la història de Reus, amb imatges cedides pels propis ciutadans de la ciutat: Urbanisme, institucions i serveis, festes i tradicions, cultura, ensenyament, treball, esport i lleure i, esdeveniment històrics i personatges.
Si a algú se li ha passat per alt i està interessat en adquirir-lo, ara ho pot fer de forma més senzilla i sense esperar més d’un any a tenir-lo complerts i enquadernat a les seves mans. Estan disponibles als quioscs de la ciutat on es pot adquirir el llibre sencer per 44,50 € més 5 rebuts de 22,10 €. 





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada