dijous, 24 de novembre del 2011

Reus serà Nadal!

“Reus és Nadal” Aquest és el lema d’aquesta edició de la campanya nadalenca de la nostra ciutat per potenciar les compres nadalenques o si més no, transmetre durant els dies de desembre l’esperit nadalenc, ni que sigui en la seva vessant més consumista. El tret de sortida a l’espectacle nadalenc es donarà aquest divendres 25 de novembre a partir de les 19h, amb l’encesa de l'enllumenat en 26 carrers de Reus i, finalitzarà el 8 de gener de 2012, dos dies més tard que en edicions anteriors, ja que coincideix amb cap de setmana i amb el primer dia de les rebaixes de la temporada tardor-hivern. Tot i que...podríem dir que el show ja va començar el passat 22 de novembre amb la caiguda de 300 kg. de llums en ple centre de la ciutat. Per sort, podem dir que va ser tan sols un ensurt pre-nadalenc...
Una pregunta que ens fem molts de nosaltres és, cal realment guarnir de llums els carrers? Ajuden a vendre més o a vendre abans? Prescindir d’aquesta decoració no ajudaria a estalviar? Algú s’ha parat a pensar en substituir els llums per algun altre tipus de decoració més participativa, més pròxima i, alhora, més econòmica per tots? Suposo que són les pors a les conseqüències que podria esdevenir un canvi com aquest, i més en el moment en que vivim i, que més val quedar-se amb la part positiva: col·laborem a mantenir empreses i llocs de treball del sector de la il·luminació i l’energia...i, no deixa de ser una festa d’il·lusions pels més petits de la casa, no? Així tots contents.
Certament, m'he parat a pensar si els llumets i les nadales sonant pel carrer em fan comprar més....i no he arribat a una conclusió definitiva, potser m’afecta de forma inconscient? No ho sé... La meva passió per les compres fa que durant tot l’any estigui pensant què és el que m’agradaria que em cagués el tió i què demanaré als Reis Mags d’Orient, concretament a Baltasar, el meu preferit. Per tant...no se m’encèn la bombeta quan s’encenen els llums de la ciutat, però potser hi ha algú a qui si...

Durant la col·locació de l'enllumenat al C. Llovera
Tornant a Reus, val a dir, que potser aquest any, la participació de diferents entitats comercials de la ciutat serà molt més notòria, amb iniciatives innovadores que es durant a terme per la Unió de Botiguers i pel Tomb de Reus, entre altres, durant aquests dies.
Per part del Tomb de Reus, és col·locaran un total de 270 petits arbres de Nadal,  a les entrades dels comerços del casc antic, 41 dels quals, decorats pels alumnes de diferents escoles de la ciutat i que formaran part d’un concurs en el que es premiaran les millors decoracions.  

L'arbre de Nadal de la UBR. Plaça Mercadal
De la mà de la Unió de Botiguers podrem gaudir cada dia, durant els dies que els comerços romanguin oberts al públic, a les 19h a la Plaça Mercadal, d’un espectacle que jugarà amb la música i els llums de Nadal, de l’Ajuntament, de l’arbre i del Gaudí Centre.
Bé, a veure si tot plegat ens ajuda a trobar el regal perfecte per aquest Nadal...i, si més no, podrem passejar pels carrers il·luminats i gaudir de l'espectacle nadalenc. Que no és prou bonic això?


Centre Comercial el Pallol

Gaudi Centre
Carrer Major

Carrer de Les Galanes

Raval Martí Folguera

Raval Robuster

Raval Santa Anna

Carrer de La Galera


Enllaços d'interès:
Reus.cat - La Plaça del Mercadal serà l'escenari de l'encesa dels llums de Nadal 
Reusdirecte.cat - El comerç de Reus participa activament en la campanya "Reus és Nadal"
UBR - Campanya de Nadal de 2011
Diari de Tarragona - Reus aposta per la música i els audiovisuals per promocionar la campanya de Nadal 
Reus Digital - Cau un llum de Nadal de la plaça del Prim sense causar ferits

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada