dimecres, 30 de novembre del 2011

Un restaurant dins una fàbrica de farina


Després de molts mesos tenint-nos amb la intriga a tots, aquest dijous es resoldrà el misteri....
Fa unes setmanes, llegint el Diari de Tarragona, em va cridar l’atenció un faldó ubicat a la primera pàgina de la secció “Reus”. Es tractava d’un anunci publicitari, semblava ser d’una campanya incògnita, és a dir, on no es mostra el que s’està anunciant en la seva totalitat, i que té com objectiu incitar a esbrinar de què es tracta, un repte per resoldre, i a més, donava a entendre que a mesura que passessin els dies ens revelarien més informació. Així va ser, perquè el dia següent, ubicat en el mateix emplaçament, en el mateix suport i en la mateixa secció, un altre faldó ens mostrava una nova pista.

La veritat és que no resultava difícil saber de que es tractava l’edifici del fons de la gràfica, una de les dues naus d'estil modernista del Passeig Prim que antigament va ser una fàbrica de farina, la Fàbrica Bertran, i on des de fa força temps si està coent alguna cosa, i mai millor dit!

Vaig decidir no perdre pistonada i seguir de prop aquells faldons misteriosos, i finalment el passat divendres 25 de novembre es van aïllar totes les incògnites: el pròxim dijous 1 de desembre, el Restaurant La Piemontesa Pizzeria obrirà les seves portes.

El local, pel que he pogut xafardejar, té molt bona pinta!, amb una decoració excel·lent, particular i alhora molt estudiada. Un retorn al passat industrial... La Piemontesa ens brindarà l’oportunitat de gaudir d’un bon àpat a l'interior d'una autèntica fàbrica de farina, com era fa més de 90 anys, on no s’elaborarà farina però si plats estretament relacionats.

Segons les seves últimes publicacions ens oferiran cuina mediterrània i florentina. Així que ja podeu reservar taula! (tel. 977 33 00 64)
Ah! I no s'acaba aquí, les novetats al Passeig Prim venen de dues en dues! El dia següent a la inauguració de la Piemontesa, el divendres 2 de desembre també obre al públic un nou restaurant de tapes: Ciutat Gaudí, al número 2, xamfrà amb el Camí de Riudoms, on segons sembla podrem degustar tapes que faran història!  




2 comentaris:

  1. Hola, em sembla super interessant el teu blog. Sempre ho llegeixo i trec moltissimes coses que m'agraden i conec noves coses de Reus que jo no havia descobert. Gràcies!

    ResponElimina
  2. Gracies a tu per seguir-me! Es fantàstic llegir comentaris com aquest. T'invito a que deixis els teus comentaris sempre que vulguis. Les vostres experiències ajuden a enriquir més aquest bloc i el fan més interessant per a tots.

    ResponElimina