dimarts, 8 de novembre del 2011

Gran nit de Ganxet Pintxo!


Increïble exitàs de la Ganxet Pintxo! I, es que la gent de Reus respon...i de quina manera!! Els locals al 300%, els cambrers al 200%,  la xarxa social al 100%,  i els pintxos quasi al 0%!!!
Malauradament, fins aquest dissabte no vaig poder començar la meva ruta particular de tapes de Reus 2011, que es va inaugurar el passat dijous 3 de novembre i que finalitzarà, i ja es pot dir que amb un gran èxit, el pròxim diumenge 13 de novembre. Amb els amics, vam decidir que deixaríem per aquesta setmana els locals del centre i que aquella nit apostaríem pels situats més a la perifèria, que amb sort, no estarien tan concorreguts. Si en dissabte ja és pràcticament impossible trobar taula per sopar en qualsevol restaurant del centre, el dissabte passat, podries sortir directament rebotat!
Així doncs, amb la Ganxeta (guia amb paper) i l’aplicació per Android (llàstima que per iPhone encara no està disponible...) vam començar pel Tupí. Primer intent fallit, ja havien esgotat les existències del seu Secret de Reus (Llesca de pa amb ceba caramel·litzada, avellana, secret i reducció de Plim), amb la bona pinta que feia.... 

Sensations "Foie Sensations' Style"
Més sort vam fer a Sensations on vaig poder degustar el primer pintxo!!! Foie Sensations’s Style, boníssim cruixent d’avellanes amb encenalls de foie gras a la sal acompanyat de gerds marinats amb oli d’albercoc, vermut amb avellanes i reducció de Pedro Ximenez. Després, tirant carrer amunt vam arribar al Celler del Padrí, on vam rebre un tracte molt amigable i on vam degustar el seu pintxo: duet de trufes blanc i negre amb coulis de Plim Ganxet. Deliciós i molt original.

Celler del Padrí "Duet de trufes blanc i negre amb coulis de Plim Ganxet"
La xarxa social treia fum! I els pintxos s’anaven exhaurint...mala previsió o un gran èxit?...jo em quedo amb el segon. La ruta s’anava convertint en una marató on la recompensa era trobar un local on encara quedessin pintxos!

Tastets de Reus "Remenat del bosc amb l'aroma del vermut Miró de Reus"

Per la nostra part i no 
perquè haguéssim acabat les ganes de ruta, però ja s'anava fent tard..., ens vam dirigir al Tastets de Reus, un local regentat per una parella de joves que fa 
poc d’un mes estan al front d’aquest nou local, on ben segur tornarem més d’una vegada. Allí vam degustar el seu pintxo: Remenat del bosc a l’aroma del vermut Miró de Reus i, a més vam provar dos plats més dels que ofereixen. Els xorissets boníssims!!!
Encara teníem ganes de més però, ja no vam ser a temps de degustar el pintxo del Café Teatre del Centre de Lectura.....així que vam passar a les copes!! 
Aquesta setmana em toca seguir amb els locals més cèntrics i provar les delicioses tapes que m’hi esperen...!

I, la cosa no s’acaba a dins als locals! En motiu de la Ganxet Pintxo, s’havia organitzat la Reus Street Parade, una desfilada de moda pels carrers del centre de la ciutat, que en un principi s’havia de realitzar el 4 i 5 de novembre però que per culpa del mal temps s’ha ajornat i es celebrarà el pròxim divendres i dissabte, 11 i 12 de novembre.
I, si aneu pel centre també podeu provar la vostra punteria a les parades de tir on pots guanyar una consumició de vermut.
Ja veieu... Tot una Festa Major! Ànim a aquells que encara no hagueu començat la ruta, us garanteixo una bona experiència reusenca, encara esteu a temps!

Enllaços d’interès:

2 comentaris:

  1. Mmmm....crec que es impossible fer algo per damunt del 100%, els cambrers no poden treballar al 200%, etc. :-D
    Pel demés em sembla un blog molt treballat, felicitats.
    I Bon Nadal!!.


    Pata palo

    ResponElimina
  2. jejeje, per estar-ne segurs del tot els hi hauriem de preguntar als cambrers a veure que n'opinen ells..., crec que molts em donaran la raó.:-)

    ResponElimina