dilluns, 27 de gener del 2014

PerfumArte

Aquesta setmana escriure de dues novetats...i començo avui per la primera.

Des de fa uns mesos, ha proliferat una tipologia d'establiments dins el sector del comerç a Reus. Segur que molts us en heu adonat i fins i tot segur que heu, o sou clients d’algun d’aquest tipus de comerç. Parlo de les perfumeries especialitzades en la venta de perfums i fragàncies a dojo, o bé en envasos propis. Perfums que evoquen als de les grans marques o directament, perfums d’imitació. Reus ja comptava amb varies d’aquestes botigues però a finals de l’any passat, el número va créixer considerablement.
Avui escric d’una d’aquestes perfumeries: Perfumarte. La Vanessa Alegre, propietària d’aquest comerç que forma part de la xarxa de franquícies de la marca valenciana Perfumarte, em va invitar a visitar el seu comerç situat al Carrer Sant Joan, 3, en un local ampli i elegant inaugurat el passat 4 de desembre. Allí vaig poder descobrir de primera mà aquest món del perfum d’imitació, que pretén i que ens ofereix. 
La primera idea que et ve a la ment quan penses en aquest tipus de producte és que serà de baixa qualitat i que el seu efecte serà molt limitat en el temps, però a Perfumarte això queda desmentit totalment. Si és cert que allí no trobaràs la nova clàssica fragància de Chanel Nº5,  però si trobaràs una fragància que si assembla molt  anomenada “Xanel Nº5” i d’aquesta manera, segur que us serà molt fàcil poder reconèixer les vostres fragàncies preferides, des de les més clàssiques fins a les últimes novetats, per tan sols 10€! Cal destacar els dos punts claus dels productes que ofereix Perfumarte, a més del preu: la fabricació pròpia, que garanteix una alta qualitat del producte, i l’alta durada del seu producte. Realment les olors duren moltes hores, us ho garanteixo.











Doncs bé, com us deia, durant la meva visita a  Perfumarte Reus vaig poder provar molts dels seus perfums, fragàncies per a home, dona i nen, descobrir la piràmide olfactiva de cada fragància (les olors que surten primer i l’olor que queda impregnada a la pell) i amb l’ajuda de la Vanessa vaig poder escollir-ne dues, una de dona i una d’home. La de dona, per a mi va ser Miss Dior, una fragància dolça i floral, i la d'home, la nova fragància de Paco Rabanne, Invictus, que a Perfumarte rep el nom de "Invicto". 



A més dels dos perfums, vaig marxar de Perfumarte carregada amb alguns dels altres productes que ofereixen per a la llar: un ambientador Mikado de fruits rojos, un vaporitzador per portar al bolso, i dos sobres perfumats de roses, un per l’armari i l’altre pel calaix. Però es que a més, a Perfumarte podem trobar sabons naturals, espelmes, crema de mans i altres productes perfumats.





Si una cosa he aprés durant els darrers mesos, és que en perfums no té perquè existir-hi fidelitat, i que pot haver-hi dos o tres amants, depenent del moment, l’ocasió o l’estat d’ànim. Vosaltres que en penseu? Sou fidels a un sol perfum o sou com alguna que conec que en té una àmplia col·lecció?


Ah! I estigueu al cas perquè ben aviat tindrem sorpresa....

_____________________________________________

Pots seguir L'Aparador de Reus a



1 comentari:

  1. Bon article i interessant. Us seguim!

    Feu vosaltres el mateix? El nostre blog és http://blog.micomerciolocal.com/ i el nostre facebook és https://www.facebook.com/MiComercioLocal

    Salutacions!

    ResponElimina