divendres, 17 de gener del 2014

El Meu Secret estrena saló


Raul Arroyo i Juan Pablo Curti, estilistes de casa nostra, propietaris de la perruqueria El Meu Secret i ara, professionals de prestigi internacional per ser els guanyadors nacionals del Trend Vision Awards organitzat per Wella Professionals, encarregats de representar a España a la final internacional del prestigiós concurs que es celebrarà a Frankfurt el pròxim mes de març, van estrenar fa just una setmana, el divendres passat, 10 de gener, un nou Saló. Un espai situat al mateix carrer Santa Teresa, on ja tenien ubicada l’antiga perruqueria, però uns metres més amunt. No és d’estranyar que hagin escollit el mateix carrer, ja que es tracta ni més ni menys que el carrer de “La Bellesa” de Reus, on es concentren més centres d’estètica i perruqueries per metre quadrat.
La inauguració, tot un èxit, no hi va faltar de res: molta gent, amics, veïns, clients, i inclús algunes personalitats públiques i polítiques. Un cava rosat fabulós, denominat Amor de Cava Berdié dels Germans Jovani, del Penedès, descobert a La Casa dels Formatges, que ja només amb el nom, no us sembla suggerent? Música en directe, copes, i un càtering excel·lent, al qual cal destacar la innovadora i sorprenent col·lecció de bombons de Oriol Balagué.






Pel que fa al nou El Meu Secret, la millora és realment notòria, el servei i el producte segueix essent el que ja oferien en l’anterior establiment, sense perdre l’estil tan característic que defineix a El Meu Secret: tècnica, innovació i creativitat. Però ara l’ofereixen de forma molt més especialista i sobre tot, pensat en el benestar i la comoditat dels seus clients. Tot, en un local de dues plantes amb una terrassa interior, d’estètica contemporània amb elements que recorden l’estètica industrial, ampli i lluminós. A la planta baixa, un llarg taulell en el qual li han incorporat tauletes iPad per a les clientes, amb unes còmodes butaques destinats al rentar, marcar i tallar. El segon pis, està destinat al tema de coloració, allisats i demés tractaments. Un aspecte molt ben vist això de fer-nos pujar al segon pis per aquest tipus d’experiències, ja que en segons quin estadi del tractament ens trobem, és recomanable que ens vegin com menys gent millor.... A més, han pensat en tot, perquè mentre esperes que el producte causi el seu efecte, pots distreure’t navegar per internet, prenent el sol a la terrassa, o fins i tot treballar en la zona que han habilitat. Tot pensat, ja ho veieu. ..










I aquí tenim el look amb el que Raul Arroyo va guanyar el premi Trend Vision, increïble no us sembla? 



No espereu més a descobrir el secret de El Meu Secret! 

_____________________________________________

Pots seguir L'Aparador de Reus a

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada