divendres, 24 de gener del 2014

Ajumma: El millor Japo de la zona

Avui escric un post especial que dedico especialment a la Sofi i al Leandre, ells ja saben perquè... Fa temps que sentia comentaris sobre un restaurant japonés, el Sushi-Bar Ajumma, però encara no havia tingut ocasió d'anar-lo a provar, i això que la cuina japonesa s'ha convertit en una de les meves debilitats. El coneixeu? Doncs si no el coneixeu i us agrada la cuina japonesa ja esteu fen tard! Sense cap dubte, es tracte d'un dels millors restaurants de cuina japonesa de la zona, per no dir el millor!
Fa cosa d'uns mesos, per fi vaig poder anar-hi. Un restaurant d'entrada peculiar, sense masses floritures en decoració, taules plegables i cadires de plàstic situat anteriorment a la Plaça Abat Oliva i que des del passat mes de novembre s'ha traslladat al Carrer Galió, 12 (on anteriorment hi havia el restaurant marroquí Caftan Café Lounge). Doncs bé, com us deia, increïblement bo! Tot, absolutament tots els plats exquisits i realitzats al moment i amb molta tècnica i dedicació. 
No obstant, aconseguir taula en aquest local, si voleu anar-hi a sopar,  és veritablement complicat: no accepten reserves i si no hi aneu a primera hora (20:30h), resulta quasi impossible poder-hi sopar. D'entrada sembli que hi hagi algun lloc lliure, però això no és garantia de que us deixin asseure's...Això si, si aconseguir seure, aneu-hi algun dia que no tingueu pressa, els plats surten a poc a poc, però realment val molt la pena l'espera, i podreu degustar una cuina japonesa excel·lent!  





Aquests són alguns dels plats que he tingut el plaer de degustar:


Bulgogui
Omelise

Gyozas

Rollo de Gamba

Sushi Variat

Takoyaki

Yakisoba

Yakitori


Mochis de Xocolata


Un consell: si hi aneu algun dia cap a les 22h i us diuen que us heu d'esperar o que torneu al cap d'una hora, espereu-vos a l'entrada que segur tindreu sort i només us caldrà esperar uns pocs minuts fins que algú s'aixequi, això si, poseu-hi morro, sinó potser tampoc podreu seure. I si us dieu que us haureu d'esperar 40 minuts o 1h en començar-vos a servir, no us ho creieu, és una mica exagerat....


_____________________________________________

Pots seguir L'Aparador de Reus a

2 comentaris:

  1. El menjar és excel·lent però desde que han canviat el lloc del restaurant són molt i molt lents. Una cosa és que surtin lents els plats però naltros vam haver d'esperar 1 hora i mitja per a un entrant :( Vam asseure'ns a les 14h i vam sortir a les 17:30... Amb la clientela que tenen, perquè el menjar és bo i de qualitat, podrien aumentar el personal i tot aniria millor!

    ResponElimina