dijous, 30 de gener del 2014

70% Love, 20% Casual, 10% Fashion

L’altre novetat de la que escric aquesta setmana és Despatx E. Realment és un concepte nou, al que no estem gaire acostumats a la zona.  Normalment el comerç l’acostumem a trobar a peu de carrer, obert durant l’horari comercial, però Despatx E fuig de tot això, es tracta d’un showroom especialitzat em moda de dona, situat en una primera planta, concretament al Despatx E del portal nº6 de la Plaça del Nen de les Oques. Una proposta atrevida d’una jove emprenedora, la Carla que amb l’ajuda de familiars i amics ha transformat un clàssic despatx en un showroom permanent, un espai encantador i acollidor al 100%, que s’adapta al nostre horari. Ella ens obra el seu negoci a l’hora que ens vagi bé, només us cal trucar abans, anar-hi i començar a emprovar-vos les seves propostes, peces de vestir i complements d’estil jove, casual, molt portables, de textures suaus i lleugeres, punt i setí, atemporals i d’alta qualitat. Peces minimalistes en les quals trobem simplicitat i comoditat. Una oferta diferent, que no trobem a la resta de botigues i que a mi personalment em va encantar.









Pel que fa a les peces de roba, podem trobar-hi principalment dues marques: Iris, una marca valenciana que ofereix peces molt versàtils amb un toc romàntic i dolç, i seguint la mateixa estil que l’anterior marca, però amb un toc més de sofisticació i una alta qualitat tèxtil, trobem una selecció de peces de la marca Lab de Barcelona.  






I en quan a complements cal destacar els barrets atrevits i glamurosos, portats de París, i la bijuteria i complements de la marca Alibey, amb peces molt, molt interessants.  





La relació qualitat-preu, el tracte personalitzat i la intimitat fa d’aquest espai un lloc encisador on sentir-te còmode i gust. I com era evident, no em vaig poder resistir a emportar-me alguna d'aquestes propostes cap a casa...aquesta va ser la meva elecció: 

Una armilla de pel, una peça original i de temporada que aporta un estil boho a qualsevol look. 


I una camisa llarga en color blanc trencat, de texit satinat, ample i còmode. Una peça super versàtil i molt còmode.  



Que us sembla la nova proposta? Podeu seguir la pista a Despatx E a través de la xarxa social: Facebook, Instagram, i també a través del seu blog. Però el millor és que aneu a descobrir aquest nou espai, us puc assegurar que us encantarà! Truqueu a la Carla, al 685 82 04 79 i ella us obrirà la porta del Despatx E. 

_____________________________________________

Pots seguir L'Aparador de Reus a

3 comentaris:

  1. Em sembla una idea molt original i atrevida. El que trobo és que potser és una mica violent demanar cita si només vols anar a veure peces, sense saber si acabaràs comprant alguna cosa. Però la idea de showroom està molt bé

    ResponElimina
  2. Hola soc la Carla. El que comentes sobre demanar cita i desprès no comprar és un dubte d’allò més normal, però vull remarcar molt que no hi ha cap mena de compromís estem introduint a Reus un concepte de botiga diferent, proper i adaptable a les necessitats. A mi m’agradaria molt que passis a veure’ns perquè com millor es coneixen les coses és insitu. Et trobaràs un lloc acollidor o podràs mirar i remenar.
    Truca, envia un whatsapp o passa’ns a veure durant tot el dissabte!

    Ens veiem!!
    Carla

    ResponElimina
  3. Dons esta bé saber aquestes coses. Gràcies Judith.

    ResponElimina