dijous, 9 de gener del 2014

Els Regals dels Reis

Aquí tenim alguns dels regals que ens han deixat els Reis Mags, la gran majoria de comerços locals de Reus.


Els divertits i entranyables bols expressius de la marca alemanya Tassen. Una de les noves originals propostes de Natura, que no ens deixa de sorprendre. Uns bols de 500ml de capacitat, perfectes per als cereals, sopes, amanides, pasta, o per tot el que se us acudeixi, fins i tot com a bol pel menjà de la vostra mascota.   



Top de Adolfo Dominguez de color blau lleugerament bollat, dissenyat en crinkle, amb collaret també de Adolfo Dominguez, amb peces geomètriques lacades en color blau i gris, fabricat amb zinc i ferro. Una combinació moderna i elegant.  
  


Aquest regal es un dels meus...El perfum que volia, regal del meu rei preferit! "Vive la Mariée" Perfum de la col·lecció de Les Parfums de Rosine, un dels perfums d'autor que podem trobar a Espai M. Perfums. Una fragància dolça i floral, de roses i flors blanques. 




Ep! Aquest també és un dels meus! Polsera i anell d'una de les meves joieries preferides: Òxid Joies. El packaging ja és una sorpresa, utilitzant materials i peces transparents que deixen entreveure el que hi ha a l'interior, i fins i tot desprenen olors... L'anell, de plata ajustable amb una gran rodona amb tela de piquets blancs sobre un fons rosa. La polsera de Materia.cat, una marca de joies que juga amb colors, textures i formes. En el cas de la meva polsera, tinc una base i damunt cintes que puc anar canviant: una daurada de punta de coixí i una de rosa fluor, però n'hi ha moltes més!  


Més regals! Una batedora model Minipimer 7 de Braun, una maquineta d'afeitar de Philips, un classificador pels comandaments a distància de .... i una altre proposta de Natura: unes sabatilles calentables al microones, amb la flors de lavanda a l'interior que actuen com a relaxant, 100% confort!



Un joc de tovalloles que venen de Portugal, un refredador de botelles en forma de majordom de neoprè de Casa Viva, i un estoig de pell per a rellotges de la Cistelleria Carbonell. 
  


I per últim, una bicicleta de metall, d'estil vintage-romàntic amb una safata per posar-hi alguna planteta, una espelma o alguna altre objecte de decoració, unes bossetes d'olor per als armaris, i el Joc de TV3, que ja vam estrenar a la tarda del dia de Reis. 


No està malament, oi? Com es van portar els reis amb vosaltres, van ser bons? 

_____________________________________________

Pots seguir L'Aparador de Reus a

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada