Hola reusencs! Avui us faig el segon post sobre la festa del
primer aniversari de la Mar. En aquest post us parlaré del menjar. Abans de
res, us he de dir que va ser un èxit i, tot gràcies a grans persones i grans
professionals, així que si heu de preparar alguna festa, avui us deixo
informació molt útil!
El gruix del menjar i bona part de l’organització va anar a
càrrec de Cal Sendra que a part de
les seves botigues a Reus i ara també a Cambrils i, els seus deliciosos plats
cuinats que podem trobar en establiments d’arreu de la província, també
ofereixen servei de càtering.
Va ser perfecte! Tot boníssim, amb molta
varietat, qualitat i quantitat, i el servei impecable. Vam fer més de 15 plats
diferents: croquetes, amanides, ensaladilla, embotits i formatges, truites, gaspatxo,
vitello tonnato, nuggets casolans, rosbif, pastis de salmó i de tonyina i més
cosetes per començar i, després com a plats principals: arròs negre, fideus
rossos i pollastre al cava.
Després vam fer la taula de fruita on hi havia una cistella
gran amb boníssimes coques en cireres (de Cal Sendra) que van volar en menys de
30 segons, dos paneres amb cireres i més de 100 brotxetes de fruita fetes per Cal Pere presentades clavades en unes mitges
cols que ens servien de base.
I per últim, la part que potser va quedar més vistosa: les
dos taules dels dolços. La veritat és que vaig preparar la “Taula Dolça” amb
molta dedicació.
Hi vaig col·locar diferents recipients, alguns personalitzats
per nosaltres mateixos com unes caixetes de maduixes que vam decorar amb paper
de floretes i unes puntes de tela, vols de vidre i bases per a pastissos. I, un
“topper cake” de fusta que em van fer a Laserlab
3D amb la frase “ja en tinc 1” i que vam col·locar en un dels pastissos
principals. Perquè si, la Mar va tenir més d’un pastís.
El gruix de la
pastisseria de la taula dolça va anar a càrrec de Nina’s Cakes que ens va fer un repertori increïble de postres
dolços i tot, sense gluten, ideal perquè tothom en pugues gaudir. Tot boníssim,
bonic, personalitzat i ben presentant: Petits four de xocolata, cupcakes i galetes,
tot personalitzat i, els dos pastissos principals: un Carrot Cake increïblement
bo i, un pastís en forma de M amb la massa de galeta i decorat impressionant
amb flors naturals, una de les tendències de pastisseria d’aquest 2018:
romàntica, fresca i que quedava super bé amb l’aire de la festa.
L’altra part de
la taula estava formada per un repertori dels inigualables pastissos de
xocolata de La Rocher: xocolata
negre, blanca, praliné, amb fruites del bosc, de mango...i tot això ho vaig
acompanyar de diferents “gominoles” en tons roses, que acabaven de donar-li
color i dolçor a les taules (per si no n’hi hagués prou...)
La veritat és que tot va ser espectacular! I he de donar les
gràcies a tots els que ho van fer possible, principalment al Joan de Cal Sendra
i a la familia de Nina’s Cakes. Sou uns cracks!!! Moltes gràcies!!!
*Les fotografies no són tan bones com hagués volgut, la llum no ajudava gens. Us puc assegurar que en real va ser 70 vegades millor, això només és una petita mostra
Segueix-me a
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada