dissabte, 28 d’abril del 2018

El ritual perfecte per a les mares



No volia acabar la setmana sense abans fer-vos una proposta genial com a regal per a les mares. Els Xecs Regals de Bellesa de l’Institut de Bellesa Port: una proposta molt interessant per a regalar a totes les mares el pròxim diumenge 6 de maig, Dia de la Mare.  
Quan us dic que és un magnífic regal us ho dic des de la meva experiència personal perquè he tingut el plaer de poder-ne gaudir en primera persona i, sense dubte, repetiria! Us explico una miqueta...

L’Institut de Bellesa Port és un dels centres d’estètica i bellesa amb més prestigi de la ciutat, un reconeixement que s’ha anat guanyant amb els més de 35 anys de trajectòria. Fundat per les germanes Cori i Victòria Domènech que a finals del 2016 van passar el relleu a Cristina Mota, una jove esteticista amb més de 12 anys d’experiència en la seva professió.


A més d’oferir serveis d’estètica i bellesa que van des de la clàssica depilació amb cera, manicures i pedicures, passant per massatges, bronzejats, neteges i exfoliacions fins a tractaments amb aparells d’última generació com mesoteràpia vitual, LPG o algues laminaries, també ofereixen serveis de fisioteràpia i làser.



A més del seu ampli assortit de tractaments, avui escric dels rituals de bellesa pensats principalment per a regalar en format de xec regal. Un d’aquest xecs regals és el que em van regalar i, del qual vaig poder gaudir fa unes setmanes, ja que un dels avantatges que té es que en pots gaudir quan vulguis, no caduquen.




Concretament vaig poder gaudir del “Ritual de Bellesa energitzant” un ritual de 90’ aprox. que consisteix en un massatge de benvinguda amb pètals de rosa, exfoliació corporal aromàtica i massatge de pedres calentes. Un ritual excel·lent per cuidar la nostra pell, relaxar-se i desconnectar, deixant de pensar en bolquers, farinetes i biberons durant una estona...



Abans de començar el ritual de bellesa energitzant la cabina ja està perfectament ambientada amb música relaxant i llum tènue. Comencen realitzant-te un massatge de benvinguda amb olis essencials per tal de relaxar-nos i que donarà pas a la exfoliació realitzada amb guants KESSA, una tècnica que prové dels balnearis del món àrab i que ofereix una exfoliació perfecte sense perjudicar la pell i que no requereix passar per la dutxa així s’evita interrompre el nostre estat de relaxació.


Després de l’exfoliació, un massatge manual per tot el cos combinat amb l’aplicació pedres calentes. El massatge amb pedres calentes, tot i ser una tècnica  mil·lenària d’origen oriental, està molt de moda i ofereix grans efectes desestressants: allibera tensions i relaxa.


I per acabar, cuidant el més mínim detall, un maquillatge facial bàsic, però ideal per sortir perfecte i completar una experiència inoblidable. 


El ritual de bellesa energitzant del que vaig poder gaudir és sense dubte un ritual completíssim per afrontar la maternitat amb energies renovades. Tot i que estic convençuda que qualsevol de les altres propostes del centre també ho són, a més, no cal dir que el tracte, la tècnica, la professionalitat i la dedicació són excel·lents, en conclusió: una experiència de 10! 

 
Els rituals de bellesa de l'Insititu de Bellesa Port van dels 75 als 190€ i us puc prometre que si en regaleu un a les vostres mares, tindreu un èxit assegurat i estaran encantades amb vosaltres, només hi ha un perill....que voldran repetir, segur!!!  

C/Antoni Gaudí, 7, Reus
977 32 08 23
Horari: dilluns a divendres de 10h a 19h i dissabte de 10h a 14h.

Segueix-me a
instagramfacebooklovin

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada