divendres, 11 de novembre del 2016

La nova Bresca de Cambrils


Avui, escric d'un nou restaurant, La Bresca, però ho faré sense poder comparar-vos-el amb l'antic, un espai molt a prop de l'actual, que sonegons comentaris, tenia molt d'encant. 
Les ganes d'anar a aquest restaurant de Cambrils, venien de feia temps, i va sere fa uns mesos, coincidint amb el trasllat del restaurant d'un local a l'altre que finalment vam reserevar per anara-hi. 


Així va ser, de forma ben casual, que ens vam assabentar de que aquest restaurant canviava d'ubicació al C. Doctor Fleming, 4 de la mateixa localitat marinera, molt a prop de l'entrada del Club Nàutic. 
Cambris és, sense dubte, una de les localitats amb més tradició i reputació culinària de la zona que va més enllà de la magnífica matèria prima local: el peix i el marisc, trobant propostes de cuina d'autor molt suggerents. La Bresca és un exemple d'aquests restaurants on s'aposta per una cuina innovadora, original i exquisida! Una fusió creativa i sorprenent de tradició i tendència. 




Les seves propostes són tot menys senzilles. Són originals, les mescles d'ingredients, de sabors, d'aromes i de textures són espectacularment creatives, transformant un plat, que en essència podria ser senzillíssim, i que el xef i propietari, Xavier Ferraté, eleva a la enèssima potència. Els plats són exquisits i la presentació cuinada fins al mínim detall. 
Per a l'elaboració dels seus plats, utilitzen ingredients d'una alta qualitat, aprofitant aquells propis de cada època de l'any. Un detall curiós és que disposen d'un hort ecològic propi, i quan la temporada i la natura o permet, utilitzen la seva pròpia fruita i verdura conreada. 



L'ambient del nou local és molt agradable, bastant minimalista, modern i tranquil. Amb mobiliari de línies rectes i simples i colors suaus, seguint les tendències més actuals de la decoració del moment. El servei de sala, dirigit per la copropietària, Alba Roig, és excel·lent, l'esperat en un establiment d'aquest nivell. 





En aquella primera ocasió hi vam anar 2 parelles. Per començar vam fer uns aperitius, i vam escollir un primer, un segon i uns postres cada un, tot marinat amb un vi blanc suggeriment de la casa. El preu del sopar va ser d'aprox. 50€/persona, un preu totalment justificat pel que vam menjar, tot i que, almenys jo, considero propi d'un àpat especial. 

D'aperitiu, ens van treure Trufes de paté de conill i Flors de carabassera amb parmesà





Els primers: Sopeta de col i cloïses; Bonítol, escabetx i amanida; Vieires i verdures al wok i Amanida de verat i albergínia


Sopeta de col i cloïsses

Bonítol, escabetx i amanida

Vieires i verdures al wok

Amanida de verat i albergínia


Els segons: Llenguado maravilla; Lluç de palangre amb cireres; Corball, nyores i verduretes; Entrecot amb formatge de caba i codonyat. 


Llenguado maravilla


Lluç de palangre amb cireres


Corball, nyores i verduretes

Entrecot 

I de postres: Pastís de formatge amb cireres confitades; Préssec quadrat amb gelat de violeta; Pastís de pomes i gelat de caramel; Maduixes estofades i gelat de nata. 


Pastís de Formatge amb cireres confitades


Préssec quadrat i gelat de violeta


Pastís de Poma i gelat de caramel 

Maduixes estofades i gelat de nata


I els petits, petit four per acompanyar el cafè i la sobretaula...



Tot espectacular! Molt recomanable i un bon lloc per anar-hi en motiu d'una ocasió especial. Caldrà veure que en diuen els entesos, però jo n'estic ben segura que d'aquí molt poc sentirem a parlar de noves Estrelles Michelin a la localitat, i sinó, temps al temps...


Segueix-me a


instagramfacebooktwitterlovin

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada