dimecres, 20 de gener del 2016

Camises amb una mica més de personalitat

Si hi ha una peça de vestir més sosa, però a l’hora més freqüent en la indumentària masculina aquesta és: la camisa. En el moment de comprar si he d’escollir-ne una o bé puc dir-hi la meva, sempre em decanto per una opció el més alternativa possible, diferent i que fugi al màxim de la típica ratlleta blava, o el quadret de vichi, descartant, per suposat, el típic quadre de llenyataire, a no ser que sigui per anar a buscar bolets, o bé per aquells que es defineixen com a Hipster, als que així en conjunt encara queda prou bé... Fora aquests dos contextos, crec que la camisa de quadres hauria d’estar prohibida! Manies meves...

La camisa, com us deia, crec que per norma general, és una peça que els dissenyadors i fabricants han desenvolupat poc, oferint a l’home el mateix de sempre, poca varietat i molta monotonia. Si vas buscant però, sempre hi ha aquella marca que ha decidit atrevir-se una mica i oferir-nos una proposta que va allunyant-se dels clàssics amb quelcom diferent, original; petits detalls només, però que ja fan canviar la cosa i que li atorguen a aquesta peça una mica més de personalitat, sense deixar de ser això: una camisa.

En una de les nostres cerques de camises, fa poc, vaig descobrir una proposta molt interessant portada des de Barcelona, en un dels comerços de Reus amb més professionalitat i experiència en moda per a homes: a Cottoni, una botiga modesta situada al Carrer de la Galera, 16, amb una proposta aparentment clàssica, però que després descobreixes que no ho és tant, amb un relació qualitat-preu molt bona. Allí en Toni Cano, el propietari d’aquest establiment i el Pere, els dos amb una àmplia experiència, serietat i professionalitat en la matèria, acaben trobant-te allò que busques i el que t’afavoreix més, ja sigui per una ocasió especial, per anar a treballar i també si vas buscant un look més casual. Propostes tan clàssiques com actuals, que permeten vestir un tipus de clienta diversa, de diferents edats, estils i gustos.

Font: Xavi Requeno Disseny

Com anava dient, no és la primera vegada que aquest comerç em sorprèn amb les seves propostes, però aquest últim descobriment, si tinc en compte el meu trauma amb les camises, va ser totalment revelador! Vaig descobrir-hi la marca Martí (Barcelona, 1945) una marca de camises amb un toc sotil especial en els seus dissenys i detalls, unes camises confeccionades aquí, a Barcelona.


Ja us dic que van ser més de dues les camises que ens vam quedar, i tots els homes de la família ja les estan lluint. Al post d’avui us en mostro dues d’elles.



Les camises, no deixen de ser camises, això està clar, però aquestes estan fabricades amb teixits de cotó 100% ja rentat, cosa que fa que la peça sigui més agradable al tacte i al cos. Caracteritzades per tenir un coll petit, pels seus detalls amb la combinació de teles diferents a punys, coll i interiors, i els seus botons quadrats, si quadrats. Sense deixar de dir que amb els estampats, textures i colors de les peces també hi ha un punt diferent.






Tan la qualitat de la peça en si, com la cura en els detalls aporten molt de valor a aquesta peça, però he de dir que, segueix la línia de preus de l’establiment, sent una peça amb un preu molt bo pel que és, aprox. 45-47€, però que ara per rebaixes encara deu ser més bo, aprofiteu-ho! 

_____________________________________________


Pots seguir L'Aparador de Reus a

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada