Avui us porto una proposta gastronòmica per
aquest cap de setmana. Si encara no teníeu plans aquesta és una proposta que no
pots deixar passar, aquest és l’últim cap de setmana que podeu gaudir de les VJornades Gastronòmiques de la Galera de les Terres de l’Ebre.
Els restaurants participants ofereixen
exquisits menús gastronòmics on la galera és la protagonista: producte local i
de qualitat típic de la mar de l’Ebre. Un crustaci ric en proteïnes d’alta qualitat,
vitamines i minerals i, a més, és baixa en calories i de fàcil digestió. A més,
vins del territori, de DO Terra Alta, són els encarregats de marinar els àpats
oferts.
Són 44 els restaurants participants que ofereixen
menús des de 28€ fins a 40€. 14 a Alcanar, 10 a l’Ametlla, 8 a l’Ampolla i 12 a
La Ràpita.
Nosaltres fa uns dies ja vam gaudir d’aquestes
jornades amb la proposta d’un dels restaurants participants Les Veles (Urb.
Calafat de l’Ametlla).
Un menú molt recomanable format per 3 plats i postres,
aigua, vi DO Terra Alta i cafès per 35€.
Maki de galera i tonyina vermella de Balfegó amb caviar de salmó i Tempura de llagostins amb maionesa de galera |
Arròs melós de plàncton marí, galeres i calamar de potera. |
Guisat d'ànec amb galeres i carxofes |
Pastissets de mató acompanyat de menjar blanc amb croqueta de crema catalana. |
Doncs aquí teniu la recomanació gastronòmica d'avui! Bon profit!
Segueix-me a
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada