divendres, 20 de juliol del 2018

Els Sabors de Ferran Cerro



Hola reusencs! Avui, a les portes del cap de setmana, em venia de gust tornar a reactivar les propostes gastronòmiques que acostumava a publicar en divendres. En tinc unes quantes de molt interessants pendents de compartir i avui, començo per una d’elles: Ferran Cerro Restaurant

Aquest restaurant que porta per nom el mateix del seu xef, Ferran Cerro, un jove reusenc format en diferents restaurants de prestigi internacional, va obrir les seves portes a finals del setembre passat al petit local del C/Sant Joan, 22, al centre de Reus, a tocar de la Plaça del Prim. Tot i les ganes d’anar-lo a provar des del primer dia, no va poder ser fins fa algunes setmanes que hi vam poder anar a sopar i, l’experiència va estar molt bé.


Tot i les reduïdes dimensions del local, l’aprofitament de l’espai és impecable ja que poden donar de menjar a 28 comensals. I la decoració a base de pedra vista, rajola hidràulica, fusta clara a les taules i pell marró a les cadires, parets blanques i una bona il·luminació, és actual i fa del local un lloc acollidor i agradable. 


La proposta gastronòmica de Ferran Cerro es resumeix en un número reduït de plats elaborats la majoria amb producte de temporada. Hi ha 3 propostes de menús els quals et pots anar confeccionant tu escollint entrants, segons i postres: El menú S (curt) amb 1 entrant, 1 segon i 1 postres a escollir per 18,50€, el menú M (mitjà) amb 2 entrants, 1 segon i 1 postres a escollir per 30€ i, el menú L (llarg) amb 2 entrants, 2 segons i 2 postres per 50€ i, tots els menús inclouen petit fours.

Nosaltres érem 4 persones i vam decidir fer el Menú M i escollir plats diferents per poder compartir-ho i provar de tot. Així vam poder degustar tots els entrants i de segon vam demanar 2 arrossos. Cal dir que tot estava molt bo, tot i que jo em quedo amb la pasta a base de farcit de rostit amb beixamel de Jerez sec i el seu suc reduït presentada de forma caragolada, molt vistos i sobretot, deliciós!! I també amb els arrossos, vam provar el de gamba i el de formatge de cabra i, no se amb quin em quedo dels dos...estaven molt bons!! Us en deixo algunes imatges perquè pugueu fer boca:


Ferran Cerro és d’aquells restaurants en els que cada plat i la seva elaboració és important i, per això, cada un és presentat amb tota mena de detalls, detalls que m’agrada escoltar, tot i que, us he de confessar, que retinc durant molt pocs segons, no se si a vosaltres també us passa...


La qualitat i els sabors són molt bons, això si, no hi espereu trobar grans quantitats de menjar. Les racions són bastant reduïdes, però la presentació és molt bona i cuidada al màxim, alguns dels plats, fins i tot, s’acaben a la taula.





Bé, jo ara ja puc dir que he degustat un dels seus menús, ara només em falta gaudir d’un dels seus sopars maridatges, que segons diuen, estan tan i tan bé...

 Segueix-me a

instagramfacebooklovin

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada