dimarts, 10 de juliol del 2018

La Festa de M - Part 1: “La Decoració”



Hola reusencs! Avui, un mes després, us faig el primer post sobre la festa del primer aniversari de la Mar. He decidit que us la detallaré en diferents posts perquè no es faci tan llarg i així també ho dividiré per temàtiques. Al post d’avui us parlaré de la decoració de la festa, així que espero que us agradi el que vam preparar i us sigui útil per si heu d’organitzar alguna festa.
El primer que vaig pensar abans de començar a fer res va ser en la temàtica, volia que fos una festa bonica i, que tot tingues un aire romàntic, molta floreta i colors suaus. Tenia el lloc escollit des de principis de març, havia de ser en un entorn particular que, amb la decoració, li donaria a la festa l’aire bucòlic que volia. La festa havia de ser als Jardins de la Casa Rull, una ubicació que vam haver de canviar dos dies abans de la festa per la previsió de pluja. No ens podíem arriscar a que plogués, així que, vam haver de canviar-ho tot a l’últim moment. Per sort, i després de molts mals de cap i nervis, vam poder ubicar la festa al Círcol. En un espai també molt singular tot i no ser a l’aire lliure com havia desitjat...però tot té les seves coses bones i cal dir que la festa va ser un èxit!
Pel que fa als elements decoratius de la festa, primer de tot he de donar les gràcies als meus tiets que són uns artistes i que em van ajudar moltíssim dedicant-hi moltes hores i aportant moltes idees. Ells em van ajudar amb bona part de la decoració que vam fer de forma artesanal quasi tota: un 1 gegant, un marc de fotos per al photocall i 3 portafotografies entre altres cosetes.
L’1 i el marc de fotos el vam fer amb planxes de porexpan de diferents gruixos, les que s’utilitzen per aïllar. L’1 el vam folrar de pompons i flors de tonalitats roses i blanques.


Per al marc per al photocall vam fer el quadrat tallant la planxa de porexpan en 4 lames, les vam pintar de blanc i li vam donar un efecte “vintage” com de fusta envellida rascant el porexapan. Després la vam decorar també amb flors i unes papallonetes i el nom de Mar en goma eva rosa amb purpurina.


Un dels elements per a decorar el jardí, finalment la sala, eren uns arcs on vaig posar fotografies, les primeres fotografies que havia fet dels convidats amb la Mar durant el seu primer any. Fotos que després es podien emportar com a record. Per fer els marcs vam utilitzar aros “Hula Hoop” que vam pintar amb esprai daurat i decorar amb flors i fulles i, després vam posar cordes horitzontals on hi vam penjar les fotografies amb agulletes de fusta.

La idea era decorar tot el jardí amb més de 300 globus i pompons de paper de color crema, rosa i blancs. Al canviar de lloc, vam haver de descartar la decoració amb globus i vam reubicar els pompons que els vam col·locar per damunt de les taules i algunes a l’entrada.


A l’entrada per donar la benvinguda vam fer un cartell customitzant una pissarra de IKEA pintant-la de blanc i rosa, amb unes plantetes a la base i 3 fotografies de la sessió d’aniversari que ens va fer la Rosa Llaveria, les que ja us vaig ensenyar.


També a l’entrada, vam decorar una taula on hi havia el llibre de dedicatòries perquè els convidats deixessin algunes paraules de record que la Mar podrà llegir quan sigui més gran.




La sala estava distribuïda en taules rodones i taules llargues, 2 per al menjar i 1 per a les begudes. Ja us explicaré tot el tema del menjar en un altre post, però dir-vos que aquestes les vam decorar també amb pompons de colors, coberts de bambú i plats i tovallons en rosa i daurat i, unes “Mar” de 40cm de porexpan que ens van fer a LaserLab 3D, amb qui sempre confio per a les nostres festes.






I per últim! L’espelma, si, era especial. Vaig decorar una espelma gran blanca amb corda, llaç, puntetes i brillantets formant un 1 al centre. Una manera “low cost” de decorar una espelma i fer-la especial.

Tot i el canvi de lloc a última hora, les presses i els nervis la veritat és que va quedar prou bé i, aquí us en he deixat una petita mostra...


Segueix-me a
instagramfacebooklovin

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada