dimarts, 17 de juliol del 2018

La Festa de M - Part 2: "El Banquet"



Hola reusencs! Avui us faig el segon post sobre la festa del primer aniversari de la Mar. En aquest post us parlaré del menjar. Abans de res, us he de dir que va ser un èxit i, tot gràcies a grans persones i grans professionals, així que si heu de preparar alguna festa, avui us deixo informació molt útil!
El tema del banquet a la festa de la Mar el classifico en 3 grups: l’àpat principal, la fruita i els dolços.
El gruix del menjar i bona part de l’organització va anar a càrrec de Cal Sendra que a part de les seves botigues a Reus i ara també a Cambrils i, els seus deliciosos plats cuinats que podem trobar en establiments d’arreu de la província, també ofereixen servei de càtering

Va ser perfecte! Tot boníssim, amb molta varietat, qualitat i quantitat, i el servei impecable. Vam fer més de 15 plats diferents: croquetes, amanides, ensaladilla, embotits i formatges, truites, gaspatxo, vitello tonnato, nuggets casolans, rosbif, pastis de salmó i de tonyina i més cosetes per començar i, després com a plats principals: arròs negre, fideus rossos i pollastre al cava.




Després vam fer la taula de fruita on hi havia una cistella gran amb boníssimes coques en cireres (de Cal Sendra) que van volar en menys de 30 segons, dos paneres amb cireres i més de 100 brotxetes de fruita fetes per Cal Pere presentades clavades en unes mitges cols que ens servien de base.


I per últim, la part que potser va quedar més vistosa: les dos taules dels dolços. La veritat és que vaig preparar la “Taula Dolça” amb molta dedicació. 




Hi vaig col·locar diferents recipients, alguns personalitzats per nosaltres mateixos com unes caixetes de maduixes que vam decorar amb paper de floretes i unes puntes de tela, vols de vidre i bases per a pastissos. I, un “topper cake” de fusta que em van fer a Laserlab 3D amb la frase “ja en tinc 1” i que vam col·locar en un dels pastissos principals. Perquè si, la Mar va tenir més d’un pastís. 







El gruix de la pastisseria de la taula dolça va anar a càrrec de Nina’s Cakes que ens va fer un repertori increïble de postres dolços i tot, sense gluten, ideal perquè tothom en pugues gaudir. Tot boníssim, bonic, personalitzat i ben presentant: Petits four de xocolata, cupcakes i galetes, tot personalitzat i, els dos pastissos principals: un Carrot Cake increïblement bo i, un pastís en forma de M amb la massa de galeta i decorat impressionant amb flors naturals, una de les tendències de pastisseria d’aquest 2018: romàntica, fresca i que quedava super bé amb l’aire de la festa. 





L’altra part de la taula estava formada per un repertori dels inigualables pastissos de xocolata de La Rocher: xocolata negre, blanca, praliné, amb fruites del bosc, de mango...i tot això ho vaig acompanyar de diferents “gominoles” en tons roses, que acabaven de donar-li color i dolçor a les taules (per si no n’hi hagués prou...)


La veritat és que tot va ser espectacular! I he de donar les gràcies a tots els que ho van fer possible, principalment al Joan de Cal Sendra i a la familia de Nina’s Cakes. Sou uns cracks!!! Moltes gràcies!!!

*Les fotografies no són tan bones com hagués volgut, la llum no ajudava gens. Us puc assegurar que en real va ser 70 vegades millor, això només és una petita mostra
Segueix-me a

instagramfacebooklovin

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada