dimecres, 25 de juliol del 2018

La Festa de la M - Part 3: "Els Regals"



Hola reusencs! Avui us faig el tercer i últim post sobre el primer aniversari de la Mar. En aquest post us parlaré dels regals. A vegades costa saber que regalar a un nadó d’un any, sobretot perquè ni tan sols els pares sabem que li pot fer falta, així que al post d’avui podeu trobar algunes idees i enllaços d'interès...
Roba
Un dels primer regals que li van fer a la Mar va ser el vestit que portaria a la festa. Tot i escollir-lo a consciència, va ser l’àvia qui li va regalar. És un vestit preciós de l’Anna Bosch amb tuls i gases i amb una diadema de seda amb una delicada floreta a conjunt.

 La corona d’aniversari que li vaig fer jo a les classes de costura de Dit i fet a base de roba de cotó de color i tul cru i, amb el número en polipell daurat a to amb el look que lluiria la Mar. 

A part però li van regalar vestits per poder canviar de modelet cada dia durant tot l’estiu! Un vestit moníssim amb margarites brodades també de l’Anna Bosch, un vestit de piqué gris de La Caseta, dos peleles un de Message in the Bottle i l’altre de My Little Cozmo, els dos de PrimeraPosada (Amposta), un conjuntet blanc de Bobolí, un conjuntet groc de Okaidi i un vestidet d’estrelles roses de Floc Baby i un altre de la marca Búho
Aquí us en deixo una mostra, tot i que podeu anar veient els seus modelets a través de la meva compta d’instagram @juditgt, on ja n’hi trobareu algun.   
Vestit "Món Petit" de La Caseta Reus amb diadema de conjunt

Vestit "Monalisa" de l'Anna Bosch

Vestit "Message in the bottle" de Primera Posada (Amposta) amb diadema de conjunt

A més, també li van regalar banyadors: un de GAP i una pamela (El Corte Inglès)  i un altre de Okaidi de dos peces i un bikini de flamencs de Floc Baby.

Joguines
La piscina de boles de Minibe, un de les xulades que podem trobar a la botiga online Tutete (ben aviat també us en parlaré en un post), aquest va ser el regal dels papis. Tot i que he de dir que per ara em sembla que em va més il·lusió a mi que a ella...La piscina és una passada, la veritat. L’estructura és molt suau i porta una funda que es pot treure i rentar. Els colors son suaus i no desentonen tan amb la decoració de la llar així, el pots tenir en una sala d’estar tranquil·lament i encara queda bé i tot. Li vaig escollir la piscina en gris clar i les boles en rosa, blanc i gris, però hi ha altres colors per triar també molt xulos i bastant discrets.


Un clàssic que no podia faltar-li era una de les besties o gegants de Reus de goma. Això havia de caure si o si, i van ser ni més ni menys que 3! La Mulassa, l’Àguila i el Carrasclet. Una molt bona tria per començar la col·lecció!

La padrina també va ser una de les primeres en fer-li el seu regal: un caminador trolley amb activitats de Eurekakids amb el que la Mar ha fet els seus desplaçaments soleta.

També li van regalar la seva primera bicicleta. La bicicleta rosa sense pedals d’estètica vintage “First Go!” de Banwood, una xulada que podrà començar a gaudir d’aquí uns mesos. Ja us la ensenyarem...
La Lita de Minimis, una preciosa nina de tela molt suau i amb les cames llarguíssimes amb el cabell i faldilla de color rosa.  Les Minimis són unes nines dissenyades i fetes a mà a Valencia així que cada una és única i irrepetible i, totes, una monada!

I també fet a mà, el conillet de l’Alicia en el País de les Meravelles disseny de la Francesca Ogliari, cosit amb les teles de conjunt amb la robeta de l’habitació de la Mar. Una cucada de regal fet expressament per a la Mar per una de les tietes costureres.







A més, també li van regalar un balancí de fusta en forma d’ant, jocs d’apilar, de posar peces dins a forats, una pissarra, un joc de veterinaris molt original amb animals articulats...

Per a l’hora dels àpats
De l’encantadora botigueta Cote Sud un conjunt de carmanyoles, bossa tèrmica, culleres i botella.

I, de la Primera Posada, la vaixella de TwistShake que a més de xula és pràctica ja que està formada per un “individual” de silicona i el plat dividit. El plat s’enrosca a l’individual fent el buit i així queda més o menys subjecte a la taula, a més el plat porta tapa així que es pot fer servir també com a carmanyola.

Joies
El indispensable “nomoblidis”, arracades i polseretes de mida mini i, un marc de fotos de plata amb una foto familiar, el regal etern que tampoc podia faltar.


I per últim a destacar, la música de la festa que va ser el regal dels iaios. Un duo que va animar la festa i, al que va acompanyar en unes quantes cançons el iaio de la Mar que li va dedicar una emotiva cançó que ens va emocionar molt a tots.
També li van regalar una maleta, un necesser amb colònia i loció corporal, una piscineta inflable, un maquina per fer bombolles, bodies super útils, diners, etc.. ah! I la cadireta de fusta que segur que ja heu vist per la xarxa i que esperem que el papi li personalitzi...ja us ensenyarem el resultat.




Segueix-me a
instagramfacebooklovin

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada