dilluns, 15 de febrer del 2016

Les mascotes de Mobles Perpinya: Wild & Soft

Al post d'avui us presento a: l’Aldred, el Carlos, el James, el Joseph, l’Olaf, la Victoria i el William. Les mascotes, de Mobles Perpinyà.


Els que seguiu aquest blog, ja sabeu que Mobles Perpinyà és un dels meus referents en decoració i mobiliari a Reus. M’han ajudar a vestir gran part de la meva llar sempre amb gust, professionalitat i oferint propostes molt actuals i diferents. Una de les últimes incorporacions al catàleg de productes d’aquest establiment, han estat aquests personatges tan divertits, caps de tela alhora salvatges, alhora suaus, de la marca Wild & Soft. Un plus en decoració, enfocat d’entrada a habitacions infantils, però que si li trobem el seu punt també pot quedar bé en qualsevol lloc, sigui infantil o no, donant-li un toc original i divertit.


Wild & Soft és una empresa belga que ha decidit portar el regne animal a les nostres cases, però d’una forma molt original i molt més divertida del que estem acostumats, dissenyant caps d’animals amb materials tèxtils d’alta qualitat. Els caps estan realitzats a mà, per això, igual que passa a la natura, tots tenen alguna cosa diferent.



Wild & Soft té dues línies de caps d’animals: una més fidel a la realitat anomenada “plush line” a la qual forma part l’Aldred, un alci molt graciós i suau, junt amb altres 28 animals més com: el conill Alice, l’os Oliver, la baca Daisy o l’elefant George.

Wild & Soft Alfred
Alfred



I la segona línia, “abstract line” que com bé indica el seu nom, és una línia més abstracte, utilitzant teixits en tartan i en vellut de colors suaus, al qual pertanyen totes les altres mascotes que podem trobar a Mobles Perpinya:

Wild & Soft Abstract Line

Wild & Soft Carlos
Carlos 
Wild & Soft James
James

Wild & Soft Joseph
Joseph

Wild & Soft Victoria
Victoria

Wild & Soft William
William


Tots ells són encantadors, i tot i que jo encara estic buscant el lloc ideal a casa per penjar-hi algun d’ells, vaig trobar el moment idoni per comprar-ne un i al mateix temps, fer un regal ben original per a una nova personeta, la Ivet, filla d’una interiorista i amiga. Que millor que regalar un objecte de decoració a una professional de la decoració, no? Èxit assegurat!
L’habitació de l’Ivet està decorada en color gris i groc, així que el millor Wild & Soft era sense dubte l’Olaf, component de la línia abstracte de la marca. Un moltó molt graciosa fabricada en vellut de color groc.





I així és com està quedant la seva habitació, amb l’Olaf com a protagonista de la decoració




Que us sembla la nova proposta de Mobles Perpinyà? Si us agrada tan com a mi, correu a conèixer-la a la seva botiga-taller del C/Camponamor, 2 de Reus, o bé, entreu a la seva botiga online The Cotton Home


_____________________________________________
Pots seguir L'Aparador de Reus a

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada