dilluns, 19 d’octubre del 2015

Look rosa amb ulleres roses

Avui, 19 d’octubre és el Dia Mundial contra el Càncer de Mama. Una de les malalties que afecta a més dones, a la que totes estem exposades. Són molts els actes i activitats proposats per infinitat d’associacions, empreses i persones que porten a terme durant aquests dies. Com cada any, són moltes les marques comercials que es “sumen al rosa” produint productes especialment pensats per a l’ocasió on el color rosa és clarament el protagonista, i destinen una part dels ingressos obtinguts a la causa. Exemples com: Lupo amb la seva col·lecció #LupoGoesPink, Nice Things amb una bossa solidaria, Astor amb la seva campanya #besosrosas i l’edició especial de 12 barres de llavis Soft Sensation Color & Care o, GHD amb la campanya #VintagePink amb les seves Stylers solidaries i les extensions roses pel cabell, i evidentment la AECC amb les seves ulleres solidaries de color rosa i la seva campanya #súmatealrosa.



Jo em “sumo al rosa” avui més que mai, compartint en aquest post els meus regals de Sant que completen un look ideal per a l’ocasió, però que com ja sabeu els que em coneixeu, per a mi seria vàlid cada dia! 
El look d’avui és 100% d'establiments locals, això si, de dues localitats: Cambrils i Reus. Són habituals sobretot durant els mesos d’estiu, les nostres visites als comerços de Cambrils, on sempre trobes alguna cosa interessant.


Aquest cop, ha estat la jaqueta i la bossa les que han sortit d’aquesta localitat. La jaqueta de pèl suau de color rosa salmó és de la botiga Blume, situada a la Plaça del Pòsit de Cambrils, amb botiga també a Tarragona, a la Rambla Nova, 40. Un comerç amb una proposta molt actual, d’estil casual on podem trobar roba i complements per a dona jove.



La Bossa, de format mitjanament gran, d’una mida molt còmode i amb doble ansa, és d’una botiga ben consolidada de Cambrils, Joti, situada al C. Sant Pere, 22, amb una oferta de roba i complements per a dona i home a uns preus molt ajustats.



La samarreta, que com bé diu ma mare, portava el meu nom, és de la botiga Capritx del Carrer Major, 2. Una botiga amb una proposta molt atrevida i vistosa, on normalment predominen les aplicacions, els brillants i les transparències, però on a més, podem trobar peces de roba tan encantadores i femenines com aquesta samarreta amb dues ballarines amb llacets roses. 



I per completar el look, les ulleres solidaries de la AECC, amb les que contribuïm amb la feina de suport realitzada a diari per aquesta associació, una tasca necessària i imprescindible per a totes aquelles dones i famílies afectades, perquè la lluita és de tots.   



 -----------------------------------------------
Pots seguir L'Aparador de Reus a

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada