dijous, 29 d’octubre del 2015

Entre Leggings

Els Leggings: una peça clau! Sense dubte. És una peça roba còmode, combinable i a més, està bé de preu. Jo durant aquesta època de l'any no dubto en encabir-me en aquestes malles ajustades que tot i la seva evolució durant els últims anys, sembla que des de la seva re-aparició comparteixen protagonisme amb els jeans. 
La veritat però, es que costa bastant trobar-ne a les botigues de moda, potser per la seva naturalesa: un híbrid entre les mitges i els pantalons, i aquest fet, dóna la "quasi exclusiva" distribució a la cadena de mitjes, mitjons i banyadors Calzedonia


Calzedonia segueix cada temporada apostant per aquesta peça de vestir oferint-nos una àmplia col·lecció de leggings de diferents materials elàstics, diferents estampats i diferents patrons. Però el que és clau d'aquesta peça és la opasitat, que fa que casi es pugui utilitzar com a pantalons. Les mes atrevides ensenyant meluc i cul, i les que no ho som tant, doncs amb un jersei o camisa llarga, però sense haber de patir per res. 



La firma, a més, incorpora en aquest tipus de peça la seva tecnología Push-Up que realment ajuda a posar les coses al seu lloc i a definir una mica més la nostra figura. 
Entra la col·lecció d'aquest any hi ha els leggins bàsics, els de pell tipus cuir, leggins moldejadors, els jeggings (aquells que s'assemblen més a uns pantalons que a uns pantis) més tipus esport, i els que són 100% per fitnnes; llisos o amb estampats de ratlles, flors, efecte denim, i diversitat de colors. 


A mi m'agrada utilitzar aquesta peça quan vull anar còmode, ja sigui en looks més sport o més elegant. Són tot un bàsic i poden ser aptes per totes les ocasions, bé potser per anar d'etiqueta no... Com he dit, són molt combinables, això si, sempre caldrà veure com ho convinem...el registre és l'últim que s'ha de perdre!!! 
Jo vaig fer-me amb tres models, tots amb Push-Up: un bàsic negre, que sempre va bé. Un en blau marí amb una petita mostra de ralles en blanc, simulant en part al denim, i un de més atrevit de print floral sobre fons negre. 



No són una peça per tota la vida, això està clar...però almenys, per una o dos temporades són ideals! 

_____________________________________________
Pots seguir L'Aparador de Reus a

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada