diumenge, 22 d’abril del 2012

Una passarel·la de talent


El dissabte 14 d’abril vaig tenir el plaer d’assistir a una passarel·la de perruqueria i maquillatge en la qual dos comerços locals El Meu Secret i Makeart s’unien per mostrar als ciutadans les tendències més actuals i innovadores en aquesta vessant.
El Meu Secret, perruqueria unisex situada al Carrer Santa Teresa, 16 i Makeart, maquillatge professional, situada al Carrer Francesc Xavier, 18 van oferir una performance que va tenir com a escenari un dels teatres de la ciutat: L’Orfeo Reusenc.
Vestit amb una llarga catifa vermella des de l’entrada fins a la porta del teatre amb photocall inclòs, on tots els espectadors es van poder fotografiar abans d’accedir a l’interior. Una platea replena fins a l’últim seient, aforament al límit. Una breu benvinguda i començava l’espectacle...
A través d’un vídeo-presentació de Raül Arroyo i Cori Gimenez, els dos artistes, produït per Canica Films, ens va situar de qui són i què ofereixen El Meu Secret i Makeart, i de perquè estaven allí. A l’acabar el vídeo començava el veritable espectacle...
Música, color, originalitat, professionalitat i dedicació. Un espectacle pròxim, però alhora professional i cuidat, un magnífic treball.  
Un seguit de models anaven lluint les diferents, originals i impressionants propostes en maquillatge i pentinats espectaculars, que Cori Gimenez de Makeart i Raül Arroyo de El Meu Secret anaven acabant de retocar amb brotxa i pot de laca en mà, a dalt de l’escenari.
Com a fil conductor de l’espectacle, els 4 elements: terra, aigua, aire i foc. Cada un representat per uns colors, una actitud i un estil propi. 

Terra: Reflex d’elegància i luxe. Els colors: marrons i daurats 





Aigua: Estil retro i colorista, audaç, divertit i alhora seductor. Els colors: violeta. Notes de seducció i glamour natural.






Aire: Aspecte futurista. Brillantor, disseny en línies clares i ben marcades. Impecable. Els colors: ametista, safir, plata i blanc.





Foc: Càlid i radiant. Caràcter confiat, enèrgic, ardent mesclat amb sensualitat i brillantor. Els colors: fúcsia combinat amb negre i tons grisos. 




L’encarregat d’immortalitzar el moment va ser el fotògraf Carlos Ceballos amb un increïble treball i un resultat excel·lent, oferint un reflex més que realista de l’espectacularitat de l’acte. Gràcies per les fotos!
També van col·laborar en la producció de l’esdeveniment Perfidivendres, disseny i publicitat; i Dj Peter Play, l’encarregat d’aportar la banda sonora.

Talent, iniciativa, professionalitat i un estil increïble de dos negocis locals dels quals podem gaudir tots, en el nostre dia a dia.
Moltes gràcies Cori, Raül i Juan Pablo per deixar-me gaudir del vostre treball, i poder veure què sou capaços de fer amb el vostre talent!

Més fotografies de la passarel·la: Carlos Ceballos

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada