dissabte, 21 d’abril del 2012

El cavall del Prim mira Dracs ExCèntrics!!!!

Sabeu que a Reus existeixen els ExCèntrics? Sabeu qui són?? Sabeu que estan fent aquests dies???? Avui us trauré de dubtes.
ExCèntric no és ni més ni menys que el que significa: adj. Que es devia o s’allunya del centre, no cèntric. A Reus, ExCèntric el formen comerciants, restaurants, centres d’estètica dels Carrers St. Llorenç i part del Camí de Riudoms que s’uneixen per demostrar a la ciutadania reusenca que hi ha vida, bellesa i il·lusió més enllà del tom de Ravals, i ho fan d’una forma diferent i divertida.
ExCèntrics són establiments especialitzats i amb un toc distintiu: Àgora (restaurant-cafeteria), L’Àmfora (café-bar), La caseta de l’arbre (productes ecològics i artesanals per a nadons), Cau de l'art (Marcs i Motllures), Centre Auditiu La Creu Blanca, Centre Botànic (Centre de decoració amb plantes i flors), Cortines Passeig, C.U.C (estètica), Edelweis (bellesa i perruqueria), Ellas (perruqueria), Euroferma2 (finques), Eva Gatell (perruqueria i estètica), Farmàcia Maria Freixas, Floreta Meva (floristeria), Forn de Sant Jaume, La Fusta (cuina i bany) , Isern-Gispert (perruqueria), Lola & Co (perruqueria), La Mandrágora (bar musical), Martra Visions (òptica), Mouguet (centre d’estètica), Nail Center (tractament d’ungles i estètica corporal i facial), L’ovella Negra (articles per a labors de tricot i croché), Sibarita’s Bar, Supermercat Sara (alimentació), Tastets (bar-restaurant), Telvi-3 (Telecomunicacions) i Vestuari Ghermon (lloguer i venta de disfresses) i Viatges Mestres. Espero no deixar-me'n cap.... 
Aquests dies no heu vist algun que altre drac pels nostres carrers, en algun aparador i fins i tot en algun balcó? No es tracta doncs de simple decoració per la Diada que celebrem el pròxim 23 d’abril, no! És cosa dels ExCèntrics! Es tracta del 1r. Concurs de dracs de St. Jordi.
Per participar en aquest concurs obert a tothom, només heu de seguir la mirada del cavall del Prim i passejar-vos pels carrers dels ExCèntrics que des del 16 d’abril fins el pròxim dilluns 23 d’abril, St. Jordi, estaran plens de dracs, els dracs excèntrics! Voteu el que més us agradi omplint la butlleta que trobareu en tots els locals d’aquesta associació i així entrareu en el sorteig d’una magnífica cistella de productes de tots aquests comerços. Fàcil i divertit, us ho asseguro.
Jo ja he fet la meva ruta i he descobert aquests dracs: dracs simpàtics, dracs espantosos, dracs divertits, dracs festius, dracs originals, dracs immensos, petits dracs....


L’objectiu d’aquests establiments d’unir-se per convertir aquests carrers de pas en uns carrers dinàmics i actius segur que es complirà sobradament, van a tope!!
Seguiu així ExCèntrics!!! Demostreu a Reus que si el cavall del Prim mira en la direcció que mira és per alguna cosa!

Us deixo alguns dels dracs excèntrics. Animeu-vos a visitar-los i voteu el que més us agradi!

El drac gordet del C.U.C

El drac i els seus draquets del Centre Botànic 

El petit drac de La Caseta de l'Arbre

Un drac teixit a L'Ovella Negra


L’enorme drac del Tastets de Reus que ha hagut de ser operat d’urgència d’un ull just abans de fer la foto, per sortir ben guapo! 



L'englobat drac de Floreta Meva que ha pogut ser fotografiat gràcies a l’amabilitat de la propietària del comerç que ha pujat retxes i obert els llums quan la floristeria ja estava tancada!


El drac penjat d'Ellas

Un drac de metall al balcó de Lola & Co

El drac miop de Martra Visions

I aquí teniu el fantàstic premi, que podeu veure exposat a l'aparador de Nail Center. 

1 comentari: