divendres, 2 de març del 2018

V Jornades Gastronòmiques de la Galera de les Terres de l'Ebre



Avui us porto una proposta gastronòmica per aquest cap de setmana. Si encara no teníeu plans aquesta és una proposta que no pots deixar passar, aquest és l’últim cap de setmana que podeu gaudir de les VJornades Gastronòmiques de la Galera de les Terres de l’Ebre.

Igual que a Cambrils, que van finalitzar el cap de setmana passat, des de principis de febrer i fins el pròxim 4 de març tenen lloc les V Jornades Gastronòmiques de les Terres de l’Ebre en la que participen diversos restaurants de 4 municipis mariners: Alcanar, l’Ametlla de Mar, l’Ampolla i Sant Carles de la Ràpita.


Els restaurants participants ofereixen exquisits menús gastronòmics on la galera és la protagonista: producte local i de qualitat típic de la mar de l’Ebre. Un crustaci ric en proteïnes d’alta qualitat, vitamines i minerals i, a més, és baixa en calories i de fàcil digestió. A més, vins del territori, de DO Terra Alta, són els encarregats de marinar els àpats oferts.
Són 44 els restaurants participants que ofereixen menús des de 28€ fins a 40€. 14 a Alcanar, 10 a l’Ametlla, 8 a l’Ampolla i 12 a La Ràpita.
Nosaltres fa uns dies ja vam gaudir d’aquestes jornades amb la proposta d’un dels restaurants participants Les Veles (Urb. Calafat de l’Ametlla). 



Un menú molt recomanable format per 3 plats i postres, aigua, vi DO Terra Alta i cafès per 35€.

Maki de galera i tonyina vermella de Balfegó amb caviar de salmó
i Tempura de llagostins amb maionesa de galera

Arròs melós de plàncton marí, galeres i calamar de potera.

Guisat d'ànec amb galeres i carxofes

Pastissets de mató acompanyat de menjar blanc amb croqueta de crema catalana.

Doncs aquí teniu la recomanació gastronòmica d'avui! Bon profit! 

Segueix-me a
instagramfacebooklovin

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada