dimecres, 28 de febrer del 2018

Les seves primeres joguines



Saber quins jocs comprar a un nadó de menys d’un any és complicat, almenys per a mi. Primer, que trobar joguines per als nens tan petits, que també agradin als pares és més complicat del que sembla i després, que veus que no fa cas a quasi res del que sembla ser per a la seva edat i, tot, absolutament tot, el que troba va a la boca... Tot i així, buscant i investigant alguna cosa acabes trobant i al post d’avui comparteixo algunes de les joguines del primer Nadal de la Mar.

Amb aquest post espero donar idees a pares i mares a la mateixa situació que jo, i espero també, que algun d’ells s’animi a deixar algun comentari proposar-me’n d’altres perquè segur que em serà molt útil!
La Mar ara ja té 9 mesos, passa absolutament de la seva col·lecció de “doudou”, igual que de moltes altres joguines, suposo que com la majoria de nadons de la seva edat. Però en canvi, en té d’altres amb les que es distreu molt i hi passa bones estones.  Al post d’avui us ensenyo algunes d’aquestes joguines i us explico una mica com ella hi interactua.

La pilota Jack de Lilliputiens. M’encanta les joguines d’aquesta marca belga que a Reus podem trobar a establiments com les Joguines Segú (C. Llovera, 29) o a To2Bebe (C. Galanes, 26). Les seves joguines estan basades amb personatges diferents, molt divertits, fets amb tela i cartró i plenes activitats. Li vam regalar aquesta pilota perquè vam veure que mostrava un gran interès per les etiquetes i aquest petit lleonet n’està ple! A més, es una petita pilota de colors vius, divertida i fàcil d’agafar i fer rodar, i té un cascavell a l’interior. La Mar hi juga bastant, tot i que segueix preferint les etiquetes de la seva roba o, de qualsevol cosa que trobi...




 La segona joguina és un àlbum de roba de la botiga de roba infantil Okaïdi (C. Jesús, 19). Li vam regalar aquest àlbum per anar posant-hi fotografies de diferents coses seguint la seva evolució. Per començar, vam creure interessant posar-hi fotografies de la nostra família: els pares, els avis, els iaios, padrins i tiets, perquè els anés identificant amb el temps. Una de les joguines amb les que s’entreté més, li agrada passar les pàgines, mossegar i veure-hi plegats a la família, i també, de tant en tant treure-hi les fotografies de l’interior de les fundes i mossegar-les...





El trencaclosques en forma de papallona del Lidl. Una de les joguines més simples, més baratetes i una de les seves preferides, sinó la que més. Muntar la papallona, ni de conya! Però li encanten les peces de fusta soltes. Es pot passar hores examinant-les i posar-se-les a la boca. També li agrada desmuntar la papallona quan li muntem. Sense dubte, una de les millors inversions, així de simple! 




I per últim, una de les joguines que a mi, particularment, més m’agrada, tan pel disseny, pel color, com pel concepte. És una piràmide d’anelles de la marca sueca especialitzada en joguines, decoració i complements per a nens Kids Concept, de la qual podem trobar alguns del seus productes a La Primera Posada, d’Amposta (C. Madrid, 9), i a Côte Sud (C. d’en Vilar, 5), de Reus. Aquesta joguina està pensada per a nens de a partir d’1 any, així que li tenim reservada per més endavant, tot i que li deixem de tan en tant i, li encanta. Evidentment encara no entén el mecanisme del joc però li agraden molt les anells de fusta i sobretot, la bola del cap d’amunt. M’encanta la joguina i crec que d’aquí uns mesos gaudirà amb ella mentre desenvolupa les habilitats de percepció i coordinació manual, a més, el bastó central és flexible, es plega cap als costats, cosa que és genial per la seguretat dels petits.  




Segur que els vostres petits també tenen les seves joguines preferides, i segur que no són les que més us agraden a vosaltres, oi? Espero els vostres comentaris per compartir experiències!


Segueix-me a

instagramfacebooklovin

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada