dimecres, 21 de febrer del 2018

Gas Jeans New Arrival SS’18




Fa uns dies vaig tenir l’honor i el plaer d’acompanyar l’equip de Gas Jeans Reus al showroom de la marca a Barcelona, per escollir la col·lecció d’hivern per a la pròxima temporada. L’experiència va ser genial i vaig poder veure, de forma exclusiva tan la col·lecció per aquest estiu, com les propostes d’hivern per l’any vinent. Al post d’avui us faig un tastet del que vaig poder veure de cara a aquest estiu, coincidint aquests dies, amb la presentació de la nova col·lecció SS’18 i el remate final de rebaixes amb descomptes del 50% i el 60% a la botiga Gas de la nostra ciutat (C. Sant Joan, 14) 
  






La col·lecció per aquesta primavera-estiu de Gas Jeans, tan per home com per dona, és molt fresca, plena de color i textures.






En la col·lecció per a home destaquen el vermell i el groc, i com sempre, no hi falten els tons verdosos i caquis, beix i blau, el clàssic de la marca, que combinat amb el groc queda vibrant! 




Quadres, ratlles marineres, prints originals en camises i polos i, per suposat denim, molt de denim en peces pròpies de l'estil de l'home Gas: una mescla entre "smart casual" i urbà. 





A la col·lecció d’estiu per a dona hi trobareu de tot: des d’un estil més relaxat en tons pastels i formes més clàssiques passant per peces divertides i originals d’estampats tropicals a d’altres amb una estètica més roquera, més atrevida i transgressora protagonitzada pel color negre combinat amb el groc.  





També hi trobem peces més sofisticades amb colors metalitzats, ideals per els esdeveniments propis de l'època (BBC's) i, d'altes amb molta ratlla i brilli-brilli tan en jerseis i samarretes com en jeans. I un apunt: tornen els pantalons pirates! 







Ja tinc ganes d’anar a la botiga i retrobar-me amb les seves propostes, de les que gràcies a l’equip de Gas, ja vaig poder fer la meva selecció personal....

Segueix-me a


instagramfacebooklovin

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada