dimecres, 7 de febrer del 2018

Les litografies de Didier Lourenso


Us en recordeu de la Coia? Em refereixo a la litografia que rep aquest nom de Didier Lourenço i, de la qual la Galeria d’art Anquin’s va realitzar una edició especial per commemorar la capitalitat cultural de Reus de l’any passat. Si, és tracta de la litografia que vam sortejar entre els lectors d’aquest blog per gentilesa de la pròpia Galeria. Doncs bé, una de les 75 d’aquesta edició limitada, concretament l’exemplar número 19, ja està instal·lada a la paret del nostre menjador junt amb una altra, del mateix artista, que des de que vam descobrir-lo a través de l’exposició que va realitzar a l’Anquin’s ens va fascinar!
Ja vaig dedicar un post a parlar-vos de Didier Lourenço, de la seva obra i de la Galeria d’Art Anquin’s, on podreu trobar l’obra de l’artista, i avui, seré més concreta. Al descobrir a Lourenço vaig trobar aquell artista que estava buscant per ocupar les parets del nostre menjador, orfes durant anys per no acabar de trobar la forma de decorar-les, d’omplir-les de forma adequada. Els seus quadres són una autèntica meravella i el seu estil personal ple de color on hi destaquen els paisatges urbans, les escenes quotidianes i elements propis de l’estil mediterrani em va agradar des del primer moment.  

Tan per tema de dimensions com per pressupost, vaig veure una opció molt bona la d’escollir, junt amb la litografia de la “Coia”, una altra de la seva col·lecció per donar vida a les nostres parets. Seguin els consells de la Pepa de l’Anquin’s vaig emmarcar les litografies amb un paspartú ampli, per ampliar les dimensions de l’obra i així, donar-li més presència i importància.  
La “Coia” ja la coneixeu, i l’altra escollida es tracta de l’obra “Vamos” una paisatge urbà i acolorit, ple de gent absent, una multitud entre la qual una mirada, una figura femenina amb el cap de costat atrau la nostra atenció, la única que ens mira.





La “Coia” està col·locat al costat d’una de les finestres i “Vamos” està sobre del sofà, on queda perfecte, per mides i per les tonalitats del quadre que casen a la perfecció amb el nostra sofà. Tot, instal·lat seguint les indicacions dels experts: la Pepa Quinteiro de la Galeria d’Art Anquin’s que junt amb la Mar de Mobles Perpinyà ens van fer un vídeo on ens ensenyava on i com col·locar els quadres a casa nostra. Un vídeo molt interessant i útil que avui comparteixo amb vosaltres perquè us serveixi com a guia a l’hora de penjar marcs a les parets de casa vostra.


Per últim, aprofito per invitar-vos a descobrir la nova exposició “Immersions” d’Oriol Teixidor que s’inaugura el pròxim divendres 9 de febrer a les 8 del vespre amb presència de l’artista. I, si teniu fills d’entre 6 i 12 anys, podeu apuntar-los al taller gratuït “Immersió! – Taller per a infants” que es realitzarà a la Galeria el dissabte 3 de març d’11 a 13h i que anirà a càrrec de propi l’artista (inscripcions: info@anquins.com)   


Segueix-me a
instagramfacebooklovin

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada