dilluns, 29 de gener del 2018

Melico, una simplicitat especial, dolça i tendra


Finalment dedico un post, que des de fa dies tinc pendent, exactament, des de la meva última visita a Barcelona, a Melico, una marca de moda infantil amb molt d’encant. Darrera aquesta marca tenim a la Nuria Cera, una jove dissenyadora i emprenedora que decideix embarcar-se en aquest projecte personal dedicant-se a fer moda per als més petits de la casa.
Melico comença el seu camí fa 4 anys, com una marca per a comercialitzar-se a través de botigues multimarca infantils, però que per aquelles circumstàncies de la vida, aquest tipus de comercialització passa a segon terme i s’aposta per oferir els productes des d’una botiga pròpia, situada en un inici, en un local de la Rambla Catalunya de Barcelona. Després d’un any, s’instal·la en un Pop-up Store a Pedralbes Centre, i actualment, i des de fa 2 anys, trobem la marca en una botiga situada al barri de Sarrià, al Carrer de Manuel de Falla, 22 (BCN) compartint local amb una altra marca de moda infantil, Les Amis d’Olivia, d’Alejandra Altarriba, aquesta especialitzada en nens més grans, de 3 a 10 anys, i vestits de comunió, i, on també trobareu un espai amb els complements i accessoris per a nadons de Ual·la


També podem trobar els seus dissenys a la seva botiga online i  en algunes botigues multimarca seleccionades de la zona de Barcelona i EEUU. Però a més, cada mes, participa a dos Markets: a Palo Alto Market de Barcelona, que se celebra el primer cap de setmana de cada mes, el pròxim aquest 2 i 3 de febrer, i al Mercado de las Armas de Saragossa, el segon diumenge de cada mes (pròxima edició el 14 de febrer) a més de participar en puntuals ocasions durant l’any al Monumental Club a Barcelona i la Llotja del disseny de Granollers.


Pel que fa a la proposta de Melico, està formada de peces de roba per a vestir nens i nenes des d’1 mes a 3 anys, dissenyades per la per la pròpia Núria amb productes i teixits de qualitat i d’aquí i, fabricat a Catalunya, concretament a Igualada.

L’estil de Melico pretén seguir les tendències més actuals però partint de la simplicitat: reinventant els clàssics de sempre creant una línia de bàsics de tendència que dóna lloc a un clàssic renovat dolç i tendre. El que fa que s’adapti a molts estils i al mateix temps, siguin peces atemporals.

A la col·lecció d’hivern hi trobem tricot en un 80% que es complementa amb altres teixits de molta qualitat. Teixits antial·lèrgics, dissenys pràctics i còmodes per als nadons. Els colors són plans i molt suaus: roses, blancs, blaus i grisos, i les diferents peces de roba estan disponibles en tots els estampats.
Per estiu, els dissenys tenen colors més atrevits i més vius, fabricats amb cotó ecotect i, l’acompanya una col·lecció de calçat.


De peces tenim: els conjunts de primeres posades, vestits, calcetes, pelele, jerseis, pantalons tipus sarouel 







i la seva peça estrella de cada temporada, tan d’hivern com d’estiu, el body-vestit, i no és d’extranyar, ja que és una peça molt dolça, femenina, però sobretot pràctica. Us ho asseguro! 

A joc i amb les mateixes teles que les peces de roba tenim sonalls en forma de gracioses ovelletes sonalls i dolces varetes màgiques.

El preu dels dissenys de Melico va des dels 15 als 35€, els conjunts a 50€, que per la qualitat i el disseny de les peces està molt bé! I a més, ara, encara els podeu aconseguir millor de preu si aprofiteu les seves rebaixes. Recordeu que la podeu trobar a la botiga de Barcelona, pels Markets o per la botiga online (ara a més amb transport gratuït i vareta de regal! aprofiteu-ho!)
De la meva visita a la botiga de Melico a Barcelona era impossible sortir-hi amb les mans buides i, aquí teniu les adquisicions per la Mar: el body-vestit amb tela estampada en color rosa i, la “ranita” amb estampat de quadres blanc i negre, una peça que segur que podré aprofitar de cara al bon temps i que sembla ser una de les grans tendències d’aquest any i, de conjunt l’ovelleta sonall, moníssima!!!!




Ja estic desitjant veure la seva col·lecció d’estiu que segur que serà una il·lusió! Segur que ens veurem Nuria!

Segueix-me a
instagramfacebooklovin

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada