dijous, 29 de març del 2018

Saudade, un anhel fet realitat


A principis d’aquest mes, concretament el 3 de març, obra al públic Saudade, una nova i sofisticada boutique de moda per a dona a la ciutat amb una personalitat i estil propi que, situat al número 24 del Raval Jesús, ampliarà l’oferta comercial del centre de Reus.
Darrera d’aquest projecte amb un nom tan particular però ple de significat, trobareu a la Carmen, una jove emprenedora apassionada per la moda i tot el relacionat que amb il·lusió, positivisme i moltes ganes de créixer personal i professionalment ha fet del seu somni una realitat.

Saudade prové del portuguès, i és una paraula sense una traducció literal a la nostra llengua, aproximant-se a la definició d’anhel i, que ve a expressar un sentiment efectiu, pròxim a la melancolia, estimulat per la distància física o sensorial a una cosa estimada i que porta implícit el desig de resoldre aquesta distància. Per això, si poseu atenció veureu com les lletres del seu logo és van aproximant una a l’altre com una cosa que volia ser i que amb esforç i il·lusió ha acabant sent.

A través de la seva proposta multimarca de moda per a dona, Saudade vol transmetre 6 valors claus: elegància, modernitat, personalitat, sobrietat, serietat i exclusivitat.
Hi trobarem peces amb quelcom especial, escollides amb molta cura, pensades unes més per al dia a dia i, d’altres per a esdeveniments i ocasions especials.


Saudade aposta per una selecció acurada de marques, algunes de més exclusives, d’altres més competitives, però totes elles amb propostes pensades per a satisfer totes les dones que a més de tenir un estil propi, gaudeixen seguint les tendències més actuals.
Una de les marques més TOP que hi trobem és Dolores Promesas. Una firma espanyola que confecciona al propi territori i que es caracteritzada pels seus estampats vius i colorits. A més, els seus dissenys són molt versàtil i, una mateixa peça ens pot servir tan per diari com per a una ocasió especial.




Aquesta temporada primavera-estiu’18 ve carregada de colors vius, amb tons càlids com el vermell, roses, mostassa i corall. I evidentment, no hi falten els bàsics en blanc i negre, una aposta segura i molt representativa dels valors d’aquest establiment.
En quan a teixits, trobarem robes vaporoses i fàcils de portar; peces amb les que et podràs fer un total look, combinant estampats i atrevir-te amb dissenys únics, diferents i amb molta personalitat.
La peça “fetitxe” de Saudade és claríssimament el vestit i, el trobarem amb totes les seves versiones: mini, midi, llarg, maxi, llis, estampat...




En la meva primera visita no em vaig poder estar de fer-me amb una de les propostes de Dolores Promesas: un top de color beix amb missatge a la part frontal i un detall de puntes a l’esquena. Em va enamorar!



Segueix-me a
instagramfacebooklovin

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada