dilluns, 23 de setembre del 2013

Vermut amb Joies


Aquest dissabte, paral·lelament als actes propis de les Festes de Misericòrdia, ha tingut lloc un vermut molt especial: El Vermut amb Joies, organitzat per Jud, Espai de Joies al Restaurant Vermut Rofes de Reus, per celebrar el seu primer aniversari. Judit Via, la jove joiera i gemmòloga riudomenca, va obrir la seva botiga-taller al Carrer Ample, 39, fa un any. En aquesta joieria trobem les seves pròpies creacions i d’altres dissenyadors. Totes peces d’autor, d’estil contemporani, actual, originals i amb personalitat pròpia.
Els que varem assistir en aquest esdeveniment, varem poder gaudir d’una exposició de joies creades pels dotze dissenyadors de Jud, Espai de Joies: la pròpia Judit Via, G de Joies, Lluis Duran, Amalia Vermell, Raimon joies, Gemma Lopez, Tomas Palos, Júlia Compte Joies, Alma Mater Joies, entre altres. Repartits per la sala gran del Restaurant Vermut Rofes, mostraven les seves creacions, explicant els seus treballs als visitants.
Totes les peces que habitualment podem trobar a la botiga de Jud, Espai de Joies i d'altres, es podien adquirir durant l’esdeveniment amb descompte.

A més de gaudir d’aquesta exposició, es van realitzar dues desfilades de joies i després de cada una, es van sortejar una peça de cada un dels dotze dissenyadors participants en el showroom. 










Tot i no tenir sort en el sorteig, vaig sortir del Vermut amb Joies amb el meu vermut fet, la meva tapa degustada i amb una joia. Havia de fer un regal i vaig aprofitar l’esdeveniment per adquirir-lo. Un conjunt d'arracades i anell de la col·lecció “Bastardos” de Amalia Vermell, una marca de Barcelona darrera la qual trobem tres joves joieres: Laia Adsuara, Maria Lobez i Pamela Pérez que busquen la bellesa en la senzillesa, a través de les seves joies. 





Podeu veure moltes de les joies que s'hi varen exposar en el següent enllaç, a la fan page de Facebook de Jud, Espai de Joies: aquí
______________________________________________________

Ara pots seguir L'Aparador de Reus per Facebook | Bloglovin'Instagram

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada