dimarts, 17 de setembre del 2013

Reus Fashion Festival 2013 Vol. II

Doncs bé, segueixo amb l’esdeveniment comercial més destacat del passat cap de setmana, el Reus Fashion Festival. En l'últim post em vaig centrar en un dels elements principals d’aquest certament, la passarel·la, tot i que són molt els actes que se celebren en aquest esdeveniment: demostracions i exhibicions, presentació de productes, actuacions, cursos i tallers i desfilades de moda de creacions molt particulars, que tenen lloc durant tota la jornada. Activitats, totes elles detallades al fulletó informatiu a les que pots acudir de forma programada o bé, trobant-te-les de forma espontània mentre passeges pels estands i els diferents espais dedicats a cada establiment participant.

Des de grafitis, passant per maquillatge facial i corporal, perruqueria, fins a venta directa de complements, cursos de costura, bijuteria i patchtwork, tallers de Personal Shopper, de maridatge de vins i formatges o degustació de Creps, entre altres moltes activitats. 


 Demostració-Show de perruqueria a càrrec de El Meu Secret 



Estand de Christer (bijuteria i complements) 

Aparador de Flors Joana Corts

Estand d'Olivia Garzón Escola de Moda

Exhibició de maquillatge temàtic en directe a càrrec de This is Make Up
I més passarel·la! Però aquestes amb dissenys molt especials, dissenyats pels propis expositors, la primera desfilada a càrrec d'Olga Rovira-Modista de Tarragona, i per l'altre, L'Escola de Moda d'Olivia Garzón, molts d'ells lluïts per les pròpies alumnes de l'escola que desfilaven amb els seus dissenys. 

Desfilada de Moda - Art Foc i Olga Rovira:







I la desfilada d'Olivia Garzón Escola de Moda amb espectacle de ball inclòs:















I fins aquí el Reus Fashion Festival d'aquest any...l'any que ve més!


 ______________________________________________________

Ara pots seguir L'Aparador de Reus per Facebook | Bloglovin'Instagram

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada