dilluns, 16 de setembre del 2013

Torna el Reus Fashion Festival

Començo amb el primer post de setembre...La veritat és que he tingut el blog una mica descuidat aquests primers quinze dies del mes, però ara vinc amb més coses que explicar que mai!
Començo parlant de l’esdeveniment més ressent que hem tingut aquest cap de setmana a Reus: La segona edició del Reus FashionFestival.
Com segur que coneixeu aquest certamen és una iniciativa de la Unió de Botiguers de Reus i MSM Global Comunication Group (Magda Simó Models) que a més aquest any, han fet coincidir amb la XXII Nit del Comerç i Turisme de Reus en els quals els premiats han estat:

PREMI TURISME DE REUS: EMILIO MIRÓ SALVAT SA (Vermuts Miró)
PREMI INICIATIVA TURÍSTICA: TUI COSTA DAURADA
PREMI “U” A LA TRAJECTÒRIA HISTÒRICA: MATALASSERIA JANSÀ
PREMI “U” AL DESENVOLUPAMENT I INNOVACIÓ: ESPORTS GENÉ CAPDEVILA
PREMI “U” A LA CREACIÓ DE NOVES TENDÈNCIES: NOSTRUM
DISTINCIÓ A LA PROMOCIÓ DE L’OLI AJUNTAMENT DE REUS
DISTINCIÓ A LA QUALITAT DE L’OLI COOPERATIVA AGRÍCOLA I CAIXA AGRÀRIA DE CAMBRILS

Pel que fa al propi Reus Fashion Festival, com ha quedat patent en aquesta segona edició, més que una promoció del comerç local, personalment crec que es tracta d’una acció per a donar a conèixer als ciutadans nous comerços, i es que els veritables protagonistes d’aquest esdeveniment són els comerços joves i de nova creació. He trobat a faltar la presència dels comerços de tota la vida, del teixit comercial que tots coneixem, tot i que cal remarcar la presència de l’únic que encara aposta per realitzar accions notòries i mostrar els seus productes al ciutadà, em refereixo a Amill Llenceria, al qual animo a continuar per aquesta línia. 
Serà cosa de la crisis, la mandra en ser creatiu o el desencant general, suposo que una mescla de tot, però alhora una veritable llàstima...
El que si és cert, és que els actes més rellevants del certament en general són les desfilades. En aquesta edició la presència de negocis locals a la passarel·la ha estat bastant escassa. Solament han estat tres els negocis locals participants:

MartinaSposa amb els seus vestits de celebració i de núvia.





Amill Llenceria aportant el punt de sensualitat amb les seves peces de roba íntima de les millors firmes internacionals, de qualitat i a la última tendència.




i El Meu Secret Estilistes amb els seus pentinats originals, voluminosos i del tot sorprenents.





Els altres comerços participants han estat Otto, amb botigues a Salou i Cambrils, amb roba tan per a home com per a dona de marques de prestigi. 




Maria Pluvinet de Tarragona, amb la seva proposta de moda femenina d'estil elegant amb tons suaus: blaus, verds, marrons i beixos.





Un altre comerç participant ha estat Angelets, amb una mostra de la seva col·lecció de moda infantil, per a home i per a dona. Moda urbana amb elements brillants amb daurats i platejats, que pel que sembla seran els protagonistes d'aquesta nova temporada. 




Ada Gatti, un altre comerç especialitzat en moda amb dos establiments a Salou i amb botiga online, ens presenta una proposta on destaquen els pantalons pitillo i els prints tribals i animals.




I per últim la moda en pelleteria de la mà de F&G Pelleters de Cunit


I per no fer-ho molt llarg, acabo aquest post amb la desfilada de tots els models. 
Demà més passarel·la, més moda, estands i exhibicions del Reus Fashion Festival en la següent entrada. 



______________________________________________________

Ara pots seguir L'Aparador de Reus per Facebook | Bloglovin'Instagram

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada