dimecres, 21 de novembre del 2012

Una manta per abraçar el fred

Segur que coincidireu amb mi si dic que la Natura, del Carrer Jesús, és un dels comerços de la ciutat on trobar un bon regalet i sobretot, i no se exactament perquè, per Nadal, no hi ha any que el tió no cagui, o els reis no ens deixin algun regalet d’aquesta botiga. Possiblement sigui per la gran varietat d’objectes que Natura té classificats en 4 línies: personal (roba de vestir, calçat, complements i bijuteria), casa (decoració i llar), oci/obsequi (infantil, regals, música i llibres) i, olor/relax (espelmes, encens i coses per massatge). Per a tothom, per a tots els gustos i estils de vida!
Aquest mes de novembre, concretament el dia 9, Natura Reus, ha arribat a la seva majoria d’edat, però com sabeu, Natura és una franquícia, una franquícia amb una certa singularitat, que com descriu un dels seus propietaris, Jacint Pallejà, “ha crescut com un arbre tort”,  que aquest any celebra el seu 20è aniversari.
La central dóna molta llibertat a les franquícies, i d’aquesta manera, a les botigues Natura de Reus, Tarragona, Cambrils, Tortosa, Valls i Igualada trobem diversos productes importats d’arreu del món: Xina, Índia, Nepal, Filipines, Pakistan...i altres fabricats i dissenyats exclusivament per aquestes sis botigues. 

Un d’aquests productes exclusius que ja va sent un clàssic de cada any coincidint amb aquesta època, és la col·lecció de mantes, coixins i barnussos disponibles en sis colors diferents: beix, pedra, gris fosc, taronja, grana i morat. Una proposta molt interessant per combatre el fred i alhora, estalviar en calefacció, tal i com ens recomana el propi Natura. I per a mi, una solució perfecte per a fer un regal! O no creieu que una manta molt, molt suau i calenteta, no és un bon regal? Doncs encara ho vaig veure més perfecte pel fet que dins de la gamma de mantes que ens ofereixen hi ha la versió amb mànigues! Genial per estar sentadet al sofà de casa llegint, mirant la TV o escrivint una entrada al bloc...
Així que una de les mantes amb mànigues del Natura ja està a caseta de l’Ester, concretament en color grana...i ben aviat a la meva, perquè us asseguro que quan la vaig veure tota tapadeta amb aquella manta em va fer una envejeta....que se que no em podré resistir de comprar-ne una per a mi. 






Per cert, sapigueu que al Natura ens ofereix la possibilitat d’adquirir la Targeta Client que ens permet beneficiar-nos d’avantatges exclusius, com descomptes en determinats productes, vals per pròximes compres i altres promocions.
Aquí us deixo alguns dels objectes que podem trobar a Natura, però sempre estan en constant renovació, així que podeu descobrir-ne molts més a la botiga del Carrer Jesús, alhora que aprofiteu per saludar a l’Ós Nicolau, o alguna de les altres 5 botigues.  I per estar al dia de totes les novetats, podeu anar donant un cop d’ull a la Galeria d’Els Óssos NATURA de la Berta a flickr, amb un munt de cosetes interessants i moltes propostes per regalar aquest Nadal.


Enllaços relacionats:

______________________________________________________

Ara pots seguir L'Aparador de Reus per Facebook i Bloglovin'

1 comentari:

  1. Hello сolleagues, pleaѕant аrticlе and good arguments
    cοmmentеԁ at thiѕ plасе,
    I аm аctually enjoуing by these.
    Feel free to surf my site - society submit link

    ResponElimina