dimecres, 7 de novembre del 2012

La nit de gala del comerç


Aquest dissabte passat, es va celebrar al Foller Marià Fortuny de Fira Reus, la XXI Nit del Comerç i Turisme de Reus, la trobada anual del sector del turisme i el comerç de la nostra ciutat. Un esdeveniment organitzat la nova Agència de Promoció de ciutat, el Consell Regulador DOP Siurana i la Unió de Botiguers de Reus.
Doncs bé, aquest any, aquest acte va resultar ser molt especial per a mi, ja que em tocava de ben aprop: durant l’acte, a més de lliurar-se els premis que atorgava el Patronat de Turisme i Comerç i el Consell Regulador de la DOP Siurana, la Unió de Botiguers també lliurava els seus particulars premis “U” en els quals estaven guardonats tres comerços, dels quals amb dos hi tinc una vinculació especial.

En primer lloc, el Premi “U” a la Trajectòria Històrica va recaure a les mans de Manel Parisi, el propietari d’una de les botigues més antigues de Reus, una botiga més que centenària  La Merceria Parisi; el segon premi “U” que premiava al desenvolupament i Innovació va ser per a LuxiformIl·luminació; I el tercer, el Premi “U” a la Creació de noves tendències va ser lliurat a Olivia Garzón Escola de Moda.
Vaig tenir la sort de poder viure-ho en primera persona gràcies als companys de Luxiform, uns dels homenejats de la nit. Varem poder gaudir d’un aperitiu i un sopar on no hi faltava el toc reusenc: Un aperitiu amb cava i Vermut Miró, degustació d'oli d'oliva verge extra nou Unió DOP Siurana amb Pa de Reus del Gremi de Forners de Reus i Comarca i uns plats servits i elaborats per Casa Borrull: Crema d'avellanes amb aroma de sàlvia, vedella amb compota de fruites. De postres pastís selva negra i delícies de xocolata de Virginias. 
Durant el sopar,  un concurs de preguntes impossibles com quin era el mon del propietari del primer automòbil matriculat a Reus o quin era el nom del Metge Fortuny, del qual tenim un carrer a la ciutat...ho sabeu?
També es va realitzar un sorteig amb premis gentilesa d’alguns dels comerços participants a la passada edició del Reus Fashion Festival i a continuació el torn de l’entrega de guardons.
Un acte presentat pel periodista Marc Càmara (@MarcMerli) amb la presència d’autoritats  i els seus indispensables i encoratjadors discursos dirigits a tots aquells que formen part de “la ciutat del comerç, les botigues i les compres”
Les fotografies molt bé molt bé no van quedar...però en fi, aquí us deixo un petit recull de la nit...





Premi "U" a la Trajectòria Històrica a la Merceria Parisi 
Premi "U" al Desenvolupament i la Innovació per a  Luxiform Il·luminació
Premi "U" per a la Creació de Tendència a Olivia Garzón Escola de Moda
I la fotografia de grup de tots els premiats (aquesta si que ha quedat bé, serà que no és meva? La fotografia està extreta de la Fan Page d'Olivia Garzón escola de Moda, on en podeu veure algunes més, aquí




______________________________________________________

Ara pots seguir L'Aparador de Reus per Facebook i Bloglovin'


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada