dimecres, 28 de novembre del 2012

Les Propostes comercials de la setmana

Aquesta setmana m’he quedat sorpresa de la gran quantitat de propostes “comercials” que ens ofereixen els comerços de la ciutat, tot i que la majoria van dirigides a les dones, la oferta és força diversa! N'he volgut fer un recull perquè pugueu participar-hi, aprendre i passar una bona estona! 

Aquest dijous dia 29 de novembre Kookaï, la marca de moda femenina, ens proposa la Party for Friends a la seva botiga de Reus, a la Plaça Mercadal, 5. Una festa amb copes, descomptes i altres sorpreses que començarà a les 18h fins les 21h.

El mateix dijous, de les 19:30 a les 21:30h Rigby and Peller, la cotilleria especialitzada en lingerie styling del Carrer Sant Joan, 9, han ideat un pla per lluir perfectes aquestes festes i ens proposen gaudir d'una copa de cava mentre t'ensenyen com estar genial per dins, amb una secció de lingerie styling en la que ens mostren que portar la llenceria correcte pot millorar la nostra silueta; i per fora, amb una xerrada de la Dr. Marisa Vicheto sobre el procés d'envelliment i com combatre’l. (Places limitades. Reserves a través de reus@rigbyandpeller.com o al tel. 977 322 099

I per acabar el dijous, una proposta menys femenina, però no per això menys interessant: Taula rodona Etnografia del petit comerç, dins del cicle “Testimonis. Memòria d’un passat recent” a la Sala d’actes de l’Arxiu de Reus (C. Sant Antoni M. Claret, 3) a les 20:30h. Un acte organitzat per Carrutxa i l’Arxiu Municipal de Reus en el que hi participen representats del comerç de tota la vida, de la nostra ciutat: Joan Marsal (Cristalleria Marsal), Josep M Casas (El Barato), Montserrat Bastida (Calçats Bastida) i Josep Baró (El Colmado Baró).

El divendres 30 de novembre, també tenim festeta! G-Star celebra la Global Women’s Night a la seva botiga del Centre Comercial El Pallol de les 19h a les 21h. Un acte exclusiu per que les noies trobem els nostres jeans perfectes, amb consells i trucs d’estilistes professionals. 


El mateix divendres, Les Orenetes, que ja disposa de dues botigues consolidades a Torredembarra, amb una original proposta de moda per la dona, ara s’expandeixen obrint una nova botiga al C. Sant Agustí de Tarragona, celebrant aquest divendres la festa d’inauguració amb aperitiu, copetes i una original desfilada amb unes models molt especials, algunes de les clientes d’aquest comerç. De les 20h a les 22h.

Durant aquest cap de setmana (divendres i dissabte) La Simó, àlies de Carmen Aragonès, exposa la seva original i divertida col·lecció de bijuteria i làmpares a l’Escola de Cuina Mariona Quadrada (C. Doctor Robert, 19), on podrem fer un vermut tot visitant l’exposició de les seves darreres creacions i tindrem la possibilitat d’adquirir-les a un preus anti-crisis i participar en el sorteig d’una peça de l’exposició. Divendres de 11h a 14h i de 16h a 21h i dissabte de 10h a 14h i de 17h a 21h.


I la nit de dissabte, show de màgia amb el Mag Lari! Organitzat per l’empresa d’esdeveniments Konixi Wa al Restaurant Vermut Rofes (C. Sant Vicenç, 21 de Reus). Espectacle+sopar per 45€ i només espectacle per 15€. Però a més, si encara no teniu l’entrada podeu gaudir de l’actuació del Mag Lari amb un 40% de descompte si sou amics del facebook de Konixi Wa Esdeveniments, aquí.


Ja veieu que la oferta és àmplia i variada, i segurament encara em deixo alguna cosa...
¿Amb quin esdeveniment us quedeu?

______________________________________________________

Ara pots seguir L'Aparador de Reus per Facebook i Bloglovin'





1 comentari:

  1. Gràcies per fer ressó de la Taula Rodona sobre el petit comerç de Reus. Una entrada molt interessant, després ens queixem que a Reus no fan res, però els comerços i restauració no paren!

    Colmado Baró

    ResponElimina