dijous, 8 de novembre del 2012

Let’s Pink Belt


Silicona a la cintura! No estic parlant de cap operació de cirurgia estètica, sinó de Let’s Belt, un original cinturó retallable segons la mida necessària de cadascú. Un dels últims regals que m’han fet.  
Fabricat amb silicona i la sivella de plàstic, es pot adaptar la longitud retallant el tros que necessitem i el tenim disponible en diversos colors a Casablanca, una de les botigues genials per trobar-hi el regalet ideal per a cada ocasió.
Let’s Belt ve en una petita caixeta de plàstic semitransparent del mateix color que el cinturó.  El que em van regalar a mi, és de color rosa...com no podia ser d’un altre color! Però també el teniu en: blanc, verd, vermell, taronja, blau cel, blau klein, groc, lila i negre.
Let’s belt de la marca Balvi, està pensat per viatjar, quan a les duanes ens obliguen a treure el cinturó. Amb aquest, això es pot evitar gràcies al material del qual està fabricat i a més, és un complement original i pràctic. 
Balvi és una marca de gatgets, regalets i complements per la llar, de la qual trobem moltes de les seves propostes a Casablanca: clauers, caixetes i joiers, rellotges, pissarres, eines de cuina i molts altres regalets! 








______________________________________________________

Ara pots seguir L'Aparador de Reus per Facebook i Bloglovin'


2 comentaris:

  1. Pinta molt bé!! Quin preu tenen?
    Merci

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Jordi! La veritat es que no ho se exacte, va ser un regal, però crec que no arriba als 20€

      Elimina