diumenge, 27 d’octubre del 2013

Un rellotge de titani i una polsera de brillants

Aprofitant que aquesta matinada passada ha començat l'horari d'hivern, avui escric de rellotges. 
Fa uns mesos va ser l’aniversari de la meva parella. Estareu d’acord amb mi que per norma general fer un regal a un home no és massa fàcil, a no ser que tingui un hobby o una afició concreta. A ell particularment li agraden molt els rellotges, rellotges de tot tipus, així que en aquesta ocasió varem aprofitar aquest filó i li varem regalar entre tots un rellotge de polsera de titani. Feia temps que deia que el pròxim que es compraria seria de titani, així doncs, varem decidir avançar-nos i ser nosaltres els que li regaléssim. Trobar un rellotge de titani no és una tasca fàcil. Són moltes les joieries de Reus que tenen algun model d’aquestes característiques però que s’ajustin a l’estil que vols i al pressupost que portes això ja costa una mica més...
En aquesta ocasió varem trobar el rellotge que més s’adequava al que buscàvem a la Joieria Asens. Una joieria de tota la vida regentada fins fa poc per Jaume Asens i actualment pels seus fills, situada al capdamunt del Carrer Llovera i propietat de la família que li dona el nom, i que també en tenen una altre, Asens Joies Creacions, al Raval Marti Folguera, 18. Allí trobem joies de tot tipus, però a més, una àmplia oferta de rellotges i de joies per a home. Pel que fa al rellotge en qüestió formava part d’una col·lecció de rellotges de la marca Citizen, una marca que fabrica uns rellotges que uneixen qualitat, disseny, tecnologia a un preu raonable. El titani és un material extremadament lleuger, resistent i estable i Citizen dedica una categoria extra dins de la seva col·lecció de rellotges. A la Joieria Asens la trobem tota, i decidir-se per un, és ben difícil, però al final ens varem decantar per un, que com la majoria, podia fer virgueries: s’actualitza sol, canvia d’hora sols, funcionen mitjançant el sistema “Eco-Drive” que permet el funcionament mitjançant energia solar, té la funció d’alarma, calendari, i està protegit per un vidre de safir, resistent per aguantar el que sigui, a més l’interior de l’esfera, en color blau marí, està plena de rellotgets més petits, puntets, numerets i ratlletes que serveixen per indicar-te infinitats de coses i que alhora li donen un toc més esportiu. La relació qualitat-preu ens va semblar més que acceptable, i el fet que el propi propietari en llueixi un al seu canell des de fa més de deu anys, és més que un símbol de garantia. (Aquesta matinada ho hem comprovat, realment ha canviat l'hora solet només prement un dels seus botons)  





Però això no és tot, mentre estàvem a l’interior de la botiga vaig divisar una fina i delicada polsera en plata amb uns zircònies incrustades formant una filera corbada, elegant però senzilla. Aquell seria el meu pròxim regal, que arribaria al cap d’uns mesos . No està de més comentar el que has vist i el que t’agrada quan arribes a casa, sempre va bé donar idees, no creieu?



_____________________________________________

Pots seguir L'Aparador de Reus a

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada