dimecres, 30 d’octubre del 2013

Post 200!!!

Després de 2 anys i quasi 7 mesos arribo al post número 200!! El que em fa pensar amb la gran quantitat de comerços dels quals he escrit, els que he descobert, els que han format part del meu shopping quotidià...i el que encara em queda per descobrir i descobrir-vos! El teixit comercial i d’oci de la ciutat de Reus és quasi inesgotable, canviant i sempre oferint coses noves per descobrir, el que dóna vida a un blog com aquest. Quan penso en les 200 entrades que he escrit, penso en les compres, noves tendències, regals, experiències, restaurants i esdeveniments que encara poden tenir lloc en aquest petit aparador de Reus, fet que em fa tirar endavant amb aquest projecte personal.
Per tot això i obrint una nova etapa igual d’intensa o més, he volgut fer uns petits canvis al blog, fent-lo encara més de Reus i més rosa, perquè potser a tots ens cal veure la vida més de color rosa... així que a partir d’avui, nova capçalera! Nova imatge!, I per fi...noves targetes!!!




Gràcies a la gent que hem seguiu! Gràcies pels vostres comentaris! Gràcies per seguir-me a través de Facebook, Bloglovi’n o Instagram! Moltes gràcies!!!

I recordeu, si teniu res a dir, aquest també és el vostre aparador!!! 
 Bona Castanyada a tots!!!! Ens veiem pel tomb de Ravals...

_____________________________________________

Pots seguir L'Aparador de Reus a

2 comentaris: