dimecres, 2 d’octubre del 2013

Un regal per riure: BITS, un espectacle trinari.

Un regal pot fer emocionar, plorar, deixar indiferent, ser útil, ser bonic, fer bona olor, ser horrorós i perquè no, fer riure! I es que de vegades ens fa falta riure una miqueta més... Aquest va ser el meu regal de Sant per a la meva padrina, una Cori. Un regal que garantia el riure: una entrada per anar a veure l’últim i vuitè espectacle del Tricicle, aquest trio infalible capaç d’arrancar el riure a qualsevol.
Aquesta vegada, convertits amb BITS, aquesta unitat intangible d’informació que alimenta el món digital, intenten aconseguir la màxima Densitat de Gags per Minut Possible (DGMP).
Sota aquest concepte tecnològic en el que podem englobar infinitats de coses, i internet com a nexe principal, ells són capaços de posar-se a la pell de qualsevol i de qualsevol cosa: objectes, animals, jubilades franceses o talls de bacó, o de convertir un carro de la compra en un cotxe de Formula 1, mentre nosaltres, els espectadors amb el somriure a la boca durant l’aproximadament hora i 20 minuts que dura l’espectacle, esclafim a riure amb un dels seus gestos o sons.
Pocs deuen ser els reusencs aficionats al teatre que s’han perdut el seu espectacle. 4 dies, 5 representacions i un 100% d’aforament. Però per a tots aquells que no hàgiu pogut gaudir-ne, seguiran representant el seu últim treball a partir del 16 d’octubre al Teatre Poliorama de Barcelona, així que encara teniu oportunitat de riure amb Bits, segons Joan Gràcia, Paco Mir i Carles Sans, un espectacle digital en codi de gags trinari.

Serà de veritat el seu últim espectacle, tal i com diuen? Deixeu-me que ho dubti...
Us deixo amb l'espot i algunes imatges de "Bits" del Tricicle, com sempre, increïbles! 









______________________________________________________

Ara pots seguir L'Aparador de Reus per Facebook | Bloglovin'Instagram

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada