dimarts, 13 de març del 2012

Un àpat caragolaire al Celler del Padrí


Aprofitant que avui s’ha presentat oficialment una nova edició de la Ganxet Pintxo, Challenge 2012, que arrancarà aquest dijous 15 de març i que finalitzarà l’1 d’abril, avui escric sobre un dels establiments guanyadors de la passada edició, el Celler del Padrí, guanyador merescudíssim del premi extraordinari per l’atenció al client, i la gran qualitat de la tapa amb el “Duet de trufes blanc i negre amb coulis de Plim Ganxet”. Dic merescudíssim perquè vaig viure-ho en primera persona, com ja vaig comentar aquí, una amabilitat increïble i tractats com si haguéssim anat a fer el gran sopar!
Així doncs, un dia vam decidir sortir a sopar fora i vam escollir aquest restaurant en concret, després de  recordar aquells cargols que feia tan de temps que no menjava, i dels plats que anaven passant cap a les altres taules quan nosaltres hi varem anar a fer el pintxo...
No cal dir que el Celler del Padrí és un restaurant més que consolidat a la nostra ciutat. Situat a Carrer Doctor Ferran, 21, ofereix una oferta gastronòmica amplia i rica de cuina mediterrània catalana, amb una gran varietat de plats casolans abundants i ben presentats. Però els cargols...segueixo pensant que en són un dels seus plats estrella. Vam decidir fer un sopar “per compartir” i evidentment degustar un plat de cargols a la llauna. De primer vam demanar calamarsets amb favetes, seguidament els cargols: una planxa de cargols a la llauna deliciosos! A continuació, secret ibèric a la planxa, i per últim unes bones postres, tot amanit amb un bon vi, Ònix, del Priorat. Tot boníssim, en un ambient molt agradable i amb un molt bon servei.
A més, al Celler del Padrí també ofereixen servei de plats per emportar. Així que si no teniu ganes de cuinar, aquí teniu un bona opció, segur que en quedareu ben satisfets. 
I recordeu participar en la Ganxet Pintxo Challenge 2012, del 15 de març a l’1 d’abril, hi participaran 65 establiments, dels quals se n’hauran de triar 41, que seran els participants de la Ganxet Pintxo de novembre, i pel que s’ha vist fins ara a la xarxa, pinta molt i molt bé! Em sembla que serà ben difícil fer la tria...Per la seva part, El Celler del Padrí, en aquesta edició, ens delectarà amb la “Copa de mousse de foie tricolor”, quina pinta que fa!! No me’l penso perdre!






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada